Vraag & Antwoord

OS Windows

Slaapstand

4 antwoorden
  • Ik heb een Logitech "cordless desktop i-touch" toetsenbord en daar zit een slaaptoets op (een toets met een maan-tje). Op m'n vorige systeem (msi k7t-turbo) kreeg ik daarmee het afsluit scherm van windows (98). Als ik op m'n huidige systeem (epox 8KHA+) op deze toets druk gaat het systeem in een slaapmode waar ik hem niet meer uit krijg. Het bewegen van de muis, toetsen indrukken, zelfs het indrukken van de reset toets werkt niet meer. Alleen een paar seconden de aan/uit toets op de computer indrukken werkt, het systeem start dan opnieuw op. Energiebeheer (advanced) tap-blad staat ingesteld op: als ik de aan/uitschakelaar indruk: afsluiten en: als ik de slaapknop van de computer indruk:afsluiten. Hoe krijg ik de "oude" situatie terug. Dit is heel vervelend, zelfs het perongeluk even indrukken van de schakelaar is al voldoende voor een vastslaand systeem. Ik weet niet precies meer welke instellingen in het bios staan bij Advanced Power Management, maar zou daar het probleem kunnen zitten?
  • Hoi, Wat was je oude situatie? Heb je nog steeds w98 (XP sluit anders af dan 9x).
  • [quote:f7273d722c]als ik de slaapknop van de computer indruk:afsluiten. [/quote:f7273d722c] Zet bij "als ik de slaapknop van de computer indruk": standby inschakelen Computer gaat in standby en kan met een simpele toetsaanslag terug tot leven gewekt worden. Marc
  • Ja, maar dat wil ik niet. Ik wil bij het indrukken van die slaaptoets dat ik het afsluitscherm krijg. Dan alleen nog op enter drukken en de computer sluit af. Dat was ook de "oude" toestand. Ik gebruik nog steeds W98SE.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.