Vraag & Antwoord

OS Windows

Ervaringen Office XP

3 antwoorden
  • Wie heeft er ervaring met een Office XP-pakket dat draait onder Win98SE? Ik ben namelijk van plan een Office pakket te kopen, maar weet nog niet of ik Office XP prof. of Office 2000 prof. zal aanschaffen. Die van 2000 is uitgebreider.
  • Ik draai Office XP al een tijdje onder Windows 98 (first edition), en dat gaat zonder problemen. Office XP vergt wel veel van het systeem, wat vooral merkbaar is bij forse Excel-werkbladen. (pc = p300 met 64 MB ram) Geen idee of office 2000 lichter is. Welke versie je moet nemen? tja,d at hangt af van welke applicaties je wilt gebruiken, en welke verschillen tussen XP en 2000 voor jou belangrijk zijn. Houd er ook rekening mee dat 2000 ouder is dan XP. Niet dat het dan meteen een slechter product is, maar wel dat je mag verwachten dat deze een stukkie goedkoper is, ondanks dat hij mogelijk completer is ;) Max
  • Hoe zit het trouwens met de activatiecode als ik Office XP nu op mijn oude PC zou installeren en later zou besluiten een nieuwe PC te kopen. Kan ik Office XP dan overzetten naar die nieuwe PC?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.