Vraag & Antwoord

OS Windows

xp probleem!!!

Anoniem
Mr. 18
3 antwoorden
 • ik zit met een probleem wat ik niet voor elkaar krijg.ik heb onder apparatenbeheer een geel vraagteken,onder overige apparaten,er staat pci simple communications contoller,als ik de pc naar nieuwe hardware laat zoeken vind hij niets.als ik op stuurprogamma bijwerken klik,kan hij ook niets vinden,ook heb ik er diverse windows cdroms in gedaan ook quick restore van winxp,maar geen resultaat,ik heb hem ook op het net laten zoeken naar stuurprogamma,s maar ook daar niets gevonden,kan iemand mij helpen,en misschien vertellen wat dit nu is,ik snap er zelf niets van en weet ook niet waar ik mjoet zoeken,er werd mij verteld dat het door het modem of door je netwerk kaart komt maar deze zitten er al 2 jaar in en geen probleem daarmee ondervonden,dus dat zal het niet zijn[of toch] kan iemand mij helpen…alvast bedankt.

  vedion.
 • Je zou het volgende eens kunnen proberen. Verwijder het apparaat wat onder het vraagteken staat. Opnieuw opstarten en dan kan xp aangeven dat er een nieuw apparaat aanwezig is. XP zal dat dan zelf installeren en het vraagteken moet dan weg zijn.
  Blijft het geel bedenk dan eens wat voor programma's je de laatste tijd hebt geinstalleerd. Verwijder deze en doe bovenstaande nog eens. Denk ook aan het binnen het register verwijderen van bedoelde laatste ingestelde programma's. Doe dit, het register dus, heel voorzichtig. Sluit eea netjes af. En voordat je aan het register begint te sleutelen maak er een BACK-UP van.

  met vriendelijke groet

  Wietsebinik
 • Dit zal waarschijnlijk de modem zijn. Als je neit weet welke modem dit is moet je even de kast opengooien en kijken welk type / merk erin zit. Eventueel serie nummer opschrijven. Daarna kun je op internet de juiste drivers gaan zoeken.
  Marc

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.