Vraag & Antwoord

OS Windows

Snelmenu onder WIndows XP

6 antwoorden
  • IK draai Windows XP op mijn pc. Mijn snelmenu is vnadaag opeens veranderd. Ik denk dat k per ongeluk iets heb veranderd. Nu als ik op een link naar een map, een map of mijn harde schijf dubbellkik is mijn stadaard aktie "Zoeken..." en niet openen. Weet iemand hoe dat komt of hoe ik hem weer kan veranderen? Alvast bedankt
  • Staat uw toetsenbord nog goed ingesteld? Als bij de indeling staat "VS.internationaal zit u in 99% van alle gevallen goed. Als er Nederlands staat en uw toetsenbord gedraadt zich merkwaardig klik dan op de drukknop "eigenschappen" Selecteer vervolgens onder toetsenbord indeling de optie VS (internationaal) Klik nu op ok en vervolgens op toepassen. en probeer het eens of dat nu het wel lukt??? Veel geluk. greetzz :roll:
  • [quote:14d2fd6534="bessy"]Staat uw toetsenbord nog goed ingesteld? Als bij de indeling staat "VS.internationaal zit u in 99% van alle gevallen goed. Als er Nederlands staat en uw toetsenbord gedraadt zich merkwaardig klik dan op de drukknop "eigenschappen" Selecteer vervolgens onder toetsenbord indeling de optie VS (internationaal) Klik nu op ok en vervolgens op toepassen. en probeer het eens of dat nu het wel lukt??? Veel geluk. greetzz :roll:[/quote:14d2fd6534] Bedankt voor je antwoord, maar het probleem si niet mijn toetsenbord of wat ik kan typen (die is trouwens wel goed ingesteld), maar mijn windows snelmenu. Dat is als ik met mijn rechtermuisknop ergens op klik. Daarin hoort standaard openen vetgedrukt te staan, maar nu is dat zoeken.... Dus elke keer dat ik ergens op dubbelklik gaat ie telkens de zoekvenster openen. Weet iemand misschien hoe ik de snelmenu kan veranderen? Alvast bedankt.
  • En hebt u ook eens gekeken bij eigenschappen van uw muis?Misschien dat daar iets veranderd is. U zult nu misschien wel zeggen :daar is hij weer met een sugestie die kant noch wal raakt. Misschien hebt u wel gelijk maar dat uw instellingen zomaar van de ene dag naar andere veranderen vind ik nogal vreemd. Als deze stelling ook niets uithaald, dan weet ik het niert zo direct waar de mogelijke oorzaak ligt. En komt u er niet uit dan kunt u toch eens raad gaan vragen in de computerwinkel waar u de pc aangeschaft hebt. (of waar het besturingssysteem gekocht hebt). toch succes en hopend dat uw probleem snel van de baan is. :wink:
  • draai regclean eens. het kan in veel gevallen helpen. zoek onder google....regclean. sukses...vedion.
  • [quote:00e0b8a43f="vedion"]draai regclean eens. het kan in veel gevallen helpen. zoek onder google....regclean. sukses...vedion.[/quote:00e0b8a43f] Bedankt, maar heeft in mijn geval niet geholpen :cry:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.