Vraag & Antwoord

OS Windows

Bij opstarten van windows verschijnt het inbelschermpje.

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Elke keer als ik mijn pc opstart (Windows 98 SE) worden er programma's automatisch geladen. Geen probleem want je kunt met msconfig bepalen wat je wilt hebben. Maar waarom ik, als ik opstart, het inbelschermpje voor mijn internetverbinding te zien krijg is me een raadsel. Ik kan het gewoon wegklikken en het is dus ook niet zo ernstig maar het zit me niet lekker dat ik er niet achter kom waarom het bij het opstarten getoond wordt. Ik heb al van alles geprobeerd om het niet op te laten starten maar niets schijnt te werken.
  Heeft iemand een idee waar dit door veroorzaakt wordt?

  Alvast bedankt,

  Ben
 • Heb je toevallig een virusscanner of iets dergelijks geïnstalleerd die automatisch zoekt naar updates en zo is ingesteld dat wanneer hij geen verbinding heeft hij deze mag gaan maken.

  Of andere programma's

  windowsupdate
  firewall
 • Ik vermoed dat JDLHAYE dicht in de buurt zit. Want ook volgens mijn mening hebt u een programma staan dat persé op internet wilt. De welke? daarvoor moet ge u uw firewall eens controleren. Het kan ook zijn dat WMP (indien aanwezig) ook verbinding zoekt met het internet. Verder kunt u het freeware programma winpatrol eens uitproberen,want ook ongewenste programma's zoals trojans,adware of spyware nestelen zich in de opstartprocedure. Met dit programmaatje kunt u precies zien welke programma's uw computer start . www.winpatrol.com
  succes met uw opzoekingen.
  Greetzz :wink:
 • Klik op deze computer en dan externe toegang en kijk of daar een vreemde dailer bij staat.
  Anders post eens je opstartmap:

  Ga naar start - uitvoeren - typ msinfo32- oke- klik op het plusje van softwareomgeving - opstartprogramma's.
  Selecteer in het menu bewerken "alles selecteren" en dan kopieren.
  Plak het dan in je post

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.