Vraag & Antwoord

OS Windows

VT2003 programma van de Belastingdienst

3 antwoorden
  • Dit is een [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=78400]crosspost[/url], maar wel met toestemming (van de moderator van OS Linux). Ik krijg een foutmelding van het Voorlopige teruggaaf programma van de Belastingdienst (VT2003), maar alleen als ik opstart (onder Windows XP) met Start / Deze computer / WINXP (C:) / BDIENST / 2003 / VT2003.exe. Dan stopt VT2003 met een messagebox (van het type met een ballonnetje met een blauwe i erin). Titel: "VT2003.SCR". Tekst: "Kan bestand niet openen. Het programma wordt beeindigd." (Ik heb Deze computer overigens zelf aan mijn Startmenu toegevoegd, geloof ik.) Maar, start ik onder Windows XP gewoon op met Start / Programma's / Belastingdienst 2003 / VT 2003 dan loopt het wèl gesmeerd. Het gekke is dat onder (...) VT 2003 zo te zien gewoon een link staat naar (...) VT2003.exe. Iemand een idee wat het uitmaakt als je op de gebruikelijke wijze opstart? Krijgt VT2003.exe soms een "optie" mee van het Startmenu?
  • Als je de diskette installeerd krijg je op het buroblad en in het startmenu een snelkoppeling, alleen hiermee is het programma te openen. Tip: verstuur het niet electronisch maar met de envelop en bewaar de code goed :)
  • [quote:58120f462a="universalis"]Als je de diskette installeerd krijg je op het buroblad en in het startmenu een snelkoppeling, alleen hiermee is het programma te openen. Tip: verstuur het niet electronisch maar met de envelop en bewaar de code goed :)[/quote:58120f462a] Waarom niet? ik doe dit sinds febr 2001 al. Of ben je bang voor dat iemand anders er met jouw gegevens aan de haal gaat?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.