Vraag & Antwoord

OS Windows

NL WindowsXP over Engelse versie heen?

6 antwoorden
  • Hallo, een kennis van mij heeft de Engelse WindowsXP op zijn laptop staan, wil daar graag de NL op hebben, kan ik die daar zo overheen zetten zonder eerst de oude Engelse te verwijderen zodat zijn internet aansluiting en derg. blijven bestaan?
  • Volgens mij kan dat niet. Je zal eerst de oude Engelse versie van XP moeten verwijderen en dan de Nederlandse versie als clean install op die PC zetten.
  • Wil je toch een andere taalversie (in uw geval de nederlandse versie van XP) gebruiken,dan is de enige mogelijkheid om deze versie van windows xp naast de huidige windows-versie te installeren of deze eerst te verwijderen van je pc en zoals "toto zegt met een schone installatie de nederlandse versie installeren. :wink:
  • Je kunt proberen de herstel optie van de NL cd te gebruiken. Ik weet niet of het werkt maar het valt te proberen :wink:
  • [quote:4521b1b36a="De Geest Van Oirlo"]Je kunt proberen de herstel optie van de NL cd te gebruiken. Ik weet niet of het werkt maar het valt te proberen :wink:[/quote:4521b1b36a] DAT ZAL NIET LUKKEN (SPREEK VAN ONDERVINDING) of installeer hij naast de engelse versie ofwel met schone installatie. een andere methode moet men niet proberen. sorry zo is het en niets anders. :wink:
  • [quote:2bcf1843c5="De Geest Van Oirlo"]Je kunt proberen de herstel optie van de NL cd te gebruiken. Ik weet niet of het werkt maar het valt te proberen :wink:[/quote:2bcf1843c5] Dit heb ik een maandje trug dus ondervonden op de p3 dell:P was nederlands, entoen zat me broer te kloten met een engelse cd, en toen kreeg je alles door elkaar :-? Dat werd dus gwoon eff win xp erovernieuw opzette...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.