Vraag & Antwoord

OS Windows

Programma's verwijderen in Windows xp

6 antwoorden
  • Ik heb een aantal programma's verwijderd uit mijn softwarelijst die ik niet meer gebruik.Echter YAHOO MESSENGER blijkt niet te verwijderen.Als ik het programma probeer te zoeken via start zoek blijkt het nergens in terug te vinden.Hoe kan ik dit alsnog verwijderen? :evil:
  • Hallo, Je bedoelt hoe je het uit de software lijst krijgt verwijderd?
  • Misschien is dit een oplossing voor jou: (lees wel eerst de laatste regel vòòr je denkt: dit gaat toch over Messenger ???) "Gelukkig kunt u korte metten maken met Messenger door het SYSOC.INF-bestand in de C:\WINDOWS\INF-map te bewerken. U opent dit bestand met Notepad, en vindt vervolgens onder de 'heading' [Components] een heleboel parameters voor diverse Windows-applets. Sommige ervan bevatten het woord "hide". Die programma's, waaronder Windows Messenger (msmsgs), Terminal Server, Pinball en andere, staan op elk XP-systeem, maar zijn zoals gezegd niet te vinden in het Software-configuratiescherm. Om Windows Messenger te verwijderen, schrapt u eenvoudigweg het woord hide uit de regel msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7 zodat deze wordt: msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,7 U bewaart nu het bestand, sluit het en opent daarna het Software-configuratiescherm. Klik op Windows-onderdelen toevoegen of verwijderen, en zoek Windows Messenger. Verwijder het vinkje naast Windows Messenger en klik op Volgende om dat programma uit uw systeem te halen. Door 'hide' ook op andere plaatsen in het SYSOC.INF-bestand te verwijderen tovert u alle verborgen onderdelen van Windows XP te voorschijn."
  • Het gaat wel degelijk om Yahoo Messenger en niet om Windows Messenger.
  • [quote:b4bbb825a5="Dark64"]Het gaat wel degelijk om Yahoo Messenger en niet om Windows Messenger.[/quote:b4bbb825a5]En in die inf staat nergens iets over yahoo messenger vermeld?
  • Bedankt,het staat ertussen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.