Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Vollopende C:/_restore/temp (In windows ME)

Anoniem
None
6 antwoorden
 • De map C:/_restore/temp blijft maar vollopen, elke keer als ik iets download of een groot programma open dan wordt die map groter.
  Nu is mijn harde schijf niet zo groot (12 GB) en die map neemt nu al 2 GB in. Ik vraag me af hoe ik dit kan verhelpen want ik heb die restore niet nodig omdat ik elke week alle belangrijke bestanden op een cd brand.
  Dan zijn er nog 2 extra dingen, laatste had ik van de site van windows-update een aantal updates gedownload en toen ik die geinstalleerd had en mijn pc opnieuw opstartte toen was de map C:/_restore/temp opeens bijna leeg. Daar was ik erg blij mee maar hoe dat kwam weet ik niet. Nu is hij dus alweer een heel stuk volgelopen en mijn harde schijf raakt vol. Wat moet ik doen??????
 • Zou dit het oplossen?: http://vil.nai.com/vil/SystemHelpDocs/DisableSysRestore.htm
 • Nee, dat lost niets op. Heb ik reeds geprobeerd, Zie mijn bericht BKUPVXDLASTLOG". Je kunt wel jouw map _restore leeg maken. Start de computer op met een startdiskette. Je komt dan in de kale DOS modus.
  Type achter de Prompt "deltree _restore" . Deze map wordt dan geheel verwijderd. Wanneer je Windows opnieuw opstart dan wordt er een lege nieuwe _restore map gemaakt. Dit werkt bij mij goed,maar voor alle zekerheid is een backup een goed idee. Maar wie weet nou een OPLOSSING om het aanmaken van al die bestanden te voorkomen? HELP

  Ferwil
 • De hoeveelheid ruimte die je wilt reserveren voor System Restore, kan je zelf bepalen. Zet 'em op 400MB, dat is meer dan genoeg.
  http://www.windows-help.net/windowsMe/system-restore-pf.htm
 • En als je met een dos flop opstart kun de die hele directory ook verwijderen, die wordt automatisch weer gemaakt als je opnieuw opstart.
 • De simpelste methode om de _restore map leeg te maken is, eerst systeem hetsrstellen weer aanvinken, je start daarna de computer weer op en vinkt systeemherstellen weer uit.
  Maar waarom nog steeds geen antwoord op oorspronkelijke Vraag??

  Ferwil

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.