Vraag & Antwoord

OS Windows

1 e-mail adres voor meerdere gebruikers onder Windows XP

Anoniem
None
3 antwoorden
  • Ik heb Windows XP HE geinstalleerd met 4 gebruikers op 1 PC. Twee daarvan zijn m'n vrouw en ik. Nu zit ik met het probleem dat wanneer ik inlog en e-mail ga lezen deze bij mijn gebruiker staan. M'n vrouw kan deze dus niet lezen, of ze moet als mij inloggen. Andersom hetzelfde probleem: ik moet als m'n vrouw inloggen om mail te bekijken die onder haar gebruiker zijn binnen gehaald. Weet iemand een oplossing zodat ik met twee gebruikers kan blijven werken, maar die samen hetzelfde e-mail programma gebruiken en elkaars e-mails kunnen blijven lezen, ook al zijn ze door de ander gebruiker binnen gehaald? Ik ben niet gehecht aan OE, dus mocht het met een ander mail programma wel mogelijk zijn, dan hoor ik dat graag.
    Ik heb er ook al over gedacht een 5e gebruiker aan te maken voor ons tweeen en dan alleen om de e-mail te lezen, maar zelf vind ik dat te omslachtig.
  • Ervoor zorgen dat de e-mail op de server blijft (dus niet direct gewist wordt na het ophalen; eigenschappen van het e-mailaccount en dan tabblad geavanceerd). De mail moet dan wel tweemaal worden opgehaald.
  • thx

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.