Vraag & Antwoord

OS Windows

Win XP Pro welkomstscherm met verschillende gebruikers

Anoniem
abreure
4 antwoorden
 • Als beheerder onder Win XP Pro heb ik verschillende gebruikers gedefinieerd. Ik verwachtte dat hiermee ook snel gewisseld zou kunnen worden tussen de gebruikers en dat op het welkomstscherm na het opstarten er een overzicht zou zijn van de diverse gebruikers. Dit laatste is niet het geval en ook snel wisselen tussen gebruikers lukt niet (er moet steeds geheel worden afgemeld).
  Als ik via configuratiescherm/gebruikersaccounts de instelling controleer krijg ik de boodschap dat Client Service for Netware de snelle wisseling en het welkomstscherm heeft uitgeschakeld. Door Clientservice te verwijderen kan dit worden hersteld. Via systeembeheer kan ik Clientservice wel uitschakelen maar niet verwijderen; er wordt wel verwezen naar een bestand maar dat durf ik niet zo maar te verwijderen…. Via de help-schermen vindt ik wel een omschrijving van de functie van Clientservices voor Netware, maar ook hier wordt niet aangegeven hoe dit evt. verwijderd kan worden. Wie helpt?
 • [i:4d774a3224]Configuratiescherm, gebruikersaccounts, de manier waarop gebruikers zich aan en afmelden[/i:4d774a3224]
  Beide opties in dit menu moeten zijn aangevinkt.
 • [quote:ae88ab4dbd="E gozeling"][i:ae88ab4dbd]Configuratiescherm, gebruikersaccounts, de manier waarop gebruikers zich aan en afmelden[/i:ae88ab4dbd]
  Beide opties in dit menu moeten zijn aangevinkt.[/quote:ae88ab4dbd]

  Dit klopt, maar door de foutmelding "Clientservices voor Netware heeft [beide opties] uitgeschakeld. U kunt Clientservices voor Netware verwijderen als u beide functies wilt terugzetten" is het niet mogelijk om aan te vinken. Kennelijk moet eerst Clientservices worden verwijderd voordat dit kan. Mijn vraag is dus: hoe dit te verwijderen?
 • Is dat ook niet een [i:3bd79c4957]netwerkonderdeel[/i:3bd79c4957]? Kijk eens
  hier.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.