Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

In windows 98 Win 2000 partitie lezen?

Anoniem
Leo S
7 antwoorden
 • Wie kan mij hierbij helpen , heb ooit eens zo'n programma voorbij zien komen dat je in Win98 NTFS kuon lezen, maar is het ook moglijk om FAT32 onder WIN2000 te lezen vanuit Win98.
  Ik kan Win 2000 om een of andere reden niet meer in. zit een dual boot op en na de keuze Win2000 lijkt alles goed te gaan balkje loopt vol dan blauw/groene achtergrond scherm en dan boot het hele systeem opnieuw.
  Opstarten vanuit Win98 kan wel gewoon.

  Ik wil gaarne mijn data safen en daarna schijf opnieuw formatteren
 • Als je Win2000-partitie FAT32 is, moet Win98 die gewoon kunnen lezen …
 • [quote:5b27c145d9="Ben Jonson"]Als je Win2000-partitie FAT32 is, moet Win98 die gewoon kunnen lezen …[/quote:5b27c145d9]

  Ja dat dacht ik ook, maar ik kan alle bestanden die onder WIn2000 zijn gemaakt in bv Word niet vinden
 • Eeh … maar dan gaat het om een heel ander probleem. Het gaat om Worddokumenten zeg je? Is de (pad)naam wel juist?
 • [quote:8e7534bdd2="Ben Jonson"]Eeh … maar dan gaat het om een heel ander probleem. Het gaat om Worddokumenten zeg je? Is de (pad)naam wel juist?[/quote:8e7534bdd2]
  ik zoek gewoon met de verkenner en zelfde geld voor mail en IE-favorieten enz

  Probleem is dat win 2000 niet meer wil starten, als je dat kan oplossen nog beter
 • Staan de twee Ossen op verschillende partities? (Ik neem aan van wel). En kan je Win2000 ook niet meer in veilige modus opstarten?
 • [quote:7505b72bb6="Ben Jonson"]Staan de twee Ossen op verschillende partities? (Ik neem aan van wel). En kan je Win2000 ook niet meer in veilige modus opstarten?[/quote:7505b72bb6]

  Ben nog eens even aan het zoeken gegaan en hb toch een aantal dingen gevonden, my documents op 3 verschillende plekken, nu nog zoeken naar mail en favorieten.

  Maar denk dat het kwam omdat het een zooitje was.

  Het lijkt dus toch nog goed te komen.
  Bedankt voor de tips

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.