Vraag & Antwoord

OS Windows

Toegang tot persoonlijke mappen geweigerd!

3 antwoorden
  • Ik had WinXP op de C-schijf geïnstalleerd. De map Mijn Documenten staat op D: (aparte schijven, welke beveiligd zijn met mirroring) en is aangevinkt als een persoonlijke map. De C: schijf is defect geraakt en vervangen door een nieuw exemplaar. Na installatie van WinXP, activering en inrichten van de standaardgebruiker zoals op de oude harddisk kan ik echter niet in de map Mijn Documenten op de D: schijf, met de mededeling "Toegang geweigerd". Andere mappen die al op de D: schijf stonden, maar niet gemarkeerd als persoonlijke map, zijn wel toegankelijk. Wie weet een oplossing ? :(
  • "Take ownership". Dit is in dit forum al eens behandeld. Neem als administrator ownership (vertaling ???) en zet dan de rechten correct, zodat je ze kan lezen.
  • [quote:000376733c="sjouken"]"Take ownership". Dit is in dit forum al eens behandeld. Neem als administrator ownership (vertaling ???) en zet dan de rechten correct, zodat je ze kan lezen.[/quote:000376733c] Owner is in windows "Beheerder" Take ownership= neem beheerdersrechten (Niet helemaal een correcte vertaling, want een "owner" is een eigenaar) Prettige feestdagen PC.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.