Vraag & Antwoord

OS Windows

XP-Upgrade als multiboot

3 antwoorden
  • Windows Me staat bij mij op de C:\ Op de D:\partitie wil ik WindowsXP installeren zodat ik een multiboot systeem krijg. [b:963fe08034]Vraag: ik heb alleen een upgrade naar XP. Kan die op de D: partitie gezet worden?[/b:963fe08034] Zo ja, [b:963fe08034]wat zijn de extra handelingen die ik moet doen?[/b:963fe08034] Bij voorbaat dank voor de hulp.
  • Ja dit kan. Booten van XP -cd (instellen in BIOS). Geef tijdens de installatie aan waar je xp wil installeren. Tijdens de installatie wordt gecontroleerd of je in aanmerking komt voor een upgrade. Op dit moment moet de cd van win Me in je cd-speler stoppen en een controle wordt uitgevoerd. Kom je in aanmerking voor de upgrade (en dat is), dan wordt gevraagd om de xp-cd-rom terug in je de cd-speler te stoppen en gaat de installatie verder.
  • Marc, Bedankt voor je snelle reactie. MOET ik booten met de XP cd-rom of kan ik hem gewoon als ik al draai in de cd-rom driver plaatsen. Een een TWEEDE vraag die ik heb is: kan ik een bestaande XP installatie overschrijven met een nieuwe (de upgrade)? Of moet ik dan eerst de oude multiboot verwijderen, vervolgens de oude XP installatie verwijderen en vervolgens de nieuwe (update) installeren?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.