Vraag & Antwoord

OS Windows

illegale vervangen door legale XP

6 antwoorden
  • Welke maatregelen moet ik nemen om een illegale XP te verwijderen en te kunnen vervangen door een legale Upgrade?
  • - format c: :lol: - ga naar bootdisk.com om een windows xp install disk te halen - floppy dr in en opnieuw opstarten en bestanden van je xp cd kopieeren en xp installeren (maak van te voren een backup van de dingen die je wilt bewaren)
  • Beste wouter, Bedankt voor je bericht maar ter info: ik heb de illeg.XP op een multiboot systeem staan (op D) en wil die verwijderen en vervolgens een legale XP upgrade vanuit de C: (Millenium) weer naar D: zetten. Daarvoor kan ik toch de upgrade cd-rom van XP als ik in C zit opstarten en dan XP installeren op D? Alleen bljift dan de vraag nog onbeantwoord: hoe kom ik van de illeg. XP op D af zonder problemen met de legale XP te krijgen. Kun je me nog eens helpen? Bedankt alvast
  • je kan denk k gewoon een upgrade uitvoeren vanaf me. Maar k snap niet waarom je gewoon niet de d schijf formateerd en ee schone installatie van de legale xp dr opzet :-? of wil je dingen van je d schijf bewaren?
  • Eerst je D-schijf formatteren. Dit kan door te booten van de XP-cd (upgrade) en de schijf (D) te formatteren waarop je oude XP staat. Na de format wordt een nieuwe installatie gestart. Tijdens deze installatie wordt gevraagd om de cd van Windows ME even je drive te plaatsen om te controleren of je in aanmerking komt voor een upgrade. Vervolgens, wanneer er om gevraagd wordt, plaats je de XP-cd terug in je cd-rom drive en de installatie zal verdergaan.
  • Wat is je belangrijkste reden om XP legaal te maken? Meestal wil men b.v. XP SP1 kunnen installeren (kan officieel alleen bij een legale versie) maar hier is ook een goede crack voor waarbij je een legale versie kunt nabootsen. Zet je een legale versie er "overheen" zorg dan dat deze minimaal in dezelfde taal is (doorgaans Nederlands of Engels), zo niet dan zul je je schijf moeten formatteren alvorens je je gegevens hebt gebackupped.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.