Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

windows update

Anoniem
Ben Jonson
6 antwoorden
 • ik heb windows98SE en deed af en toe windows update om deze versie wat aan te passen.
  De procedure was altijd heel simpel als volgt: start>windows update waarna via de verbinding met microsoft mijn systeem werd bekeken en ik een waslijst kreeg voorgelegd wat zoal was te downloaden.
  Probeer ik dat nu weer dan krijg ik een nieuw welkomsscherm van MS en de melding:"U kunt alleen items via windows update installeren als u bent aangemeld als Administrator of lid bent van de groep Administrators" !!!

  Waarom is dat nu zo en hoe en waar moet ik me dan aanmelden?? Ik heb geen netwerk en werk al jaren met deze W98SE ; de enige wijziging mogelijk van belang is dat ik nog niet zo lang geleden van outlook express 5.5 naar 6.0 ben overgegaan.
  Heeft iemand een goed advies voor mij ?
  Bij voorbaat mijn dank
 • Beste gigobert, ik werk ook met Win.98/SE en ik heb ook IE 6,maar heb deze problemen niet. maar ik laat de updates automatisch verrichten (dus microsoft verwittig mij dat er updates beschikbaar zijn ) misschien dat eens proberen (laat ze automatisch gebeuren) Ik zou niet kunnen vertellen waarom microsoft u deze berichtgeving geeft???
  Het wordt precies met de dag erger met IE 6 tis precies of IE 6 een eigen leven leidt??
  greetz
 • dank voor je reactie; ik zal het proberen, maar omdat ik al zolang geen updates heb gedaan, mis ik zo dus nogal wat denk ik. Immers de kennisgeving voor nieuwe updates controleert niet wat ik eventueel mis en heeft alleen betrekking op echt nieuwe verbeteringen.
  salut
  gigobert
 • Nou, ik ben er inmiddels al uit. Ik heb mijn zonealarm uitgeschakeld en kreeg toen via update het voorstel van MS om de nieuwste update software te downloaden. Dit is gebeurd waarna mijn pc werd gechecked en ik kon selecteren zoals van ouds, wat ik van de voorgestelde selectie wilde hebben !
  Probleem was dus de firewall
 • WINUP-Err Msg: Windows Update Was Disabled by Your System Administrator.
 • Ik gebruik ook win.98se en nog nooit bijgewerkt met windows update.De pc loopt echter geregeld vast.Zou dat opgelost zijn als win. 98se eens helemaal bijwerk?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.