Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

probleem met toetsenbord/speciale tekens en met de stand by

gerben
1 antwoord
 • Hallo computervrienden,
  Ik heb het volgende ogenschijnlijk makkelijke probleem. nu kan ik me inmiddels aardig redden met de computer, maar deze twee problemen kom ik niet uit.
  1. computer in de stand by. dit luk me niet. ik heb ongeveer alles geprobeerd bij energiebeheer. verschillende tijden, verschillende schema's aangemaakt. het probleem blijft bestaan dat de stand by gewoon niet werkt. hij werkt uitsluitend door de functie in te schakelen via de aan/uit schakelaar.
  Wie heeft een antwoord voor dit probleem? het betreft een '98 systeem.

  2.Het volgende probleem is zo mogelijk nog hardnekkiger dan 't eerste. En 't schrijven, in 't, of beter gezegd in ' zit het probleem. wanneer ik bv schema's wil schrijven dan komt steeds dit '' er te staan wanneer ik ' bedoel. Ook hier heb ik, naar mijn inzien, alles al geprobeerd. div. talen ingesteld. instellingen veranderd bij landeninstellingen en toetsenbord. Het probleem heeft ook niets te maken met bv. Word instellingen cq sneltoetsinstellingen. het probleem doet zich voor waar dan ook. alle eenvoudige oplossingen aandragen heeft dus spijtig genoeg ook geen zin. deze zijn al geprobeerd. Wie heeft desondanks ervaring met deze klacht? info; alle overige bijzondere tekens werken naar behoren. Het probleem lijkt spontaan te zijn ontstaan.

  Ik bedank nu alvast voor jullie moeite, wegens tijdsgebrek om tijdig te reageren
  Met vr gr r hooijer

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.