Vraag & Antwoord

OS Windows

windows hotfix xp (sp1)

6 antwoorden
  • ik heb een probleem: :( bij mijn configscr-software staat sinds kort een hele lange lijst met windows xp hotfix (sp1) ik zou graag willen weten hoe dat daar komt en waar het voor dient? ook heb ik last met opstarten. als ik de pc aanzet zegt winxp dat er nieuwe hardware is gedetecteerd, het betreft: usb device. nu heb ik alleen een printer en scanner op usb maar die zijn goed geinstaleerd. ook als ik het verweider uit mijn apparaat beheer dan blijft hij die melding geven. ik heb hem op dit moment uitgeschakeld in mijn app. beheer maar ik zou graag een oplossing zien voor deze problemen. :roll: met een legale groet: doper
  • Die USB device door XP automatisch laten instaleren en moet het goed zijn dat je die melding niet meer ziet.
  • zelfs dat helpt dus niet! :(
  • Die hotfixes die je ziet zijn de updates van XP (desgewenst kan je die ook verwijderen via software). Wat je printer betreft: [url=http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;en-us;q298370]The New Hardware Wizard May Detect the Printer Device After Every Restart of the Computer[/url]. En kijk ook [url=http://bizforums.itrc.hp.com/cm/QuestionAnswer/1,,0xef0f237a4bc6d611abdb0090277a778c,00.html]hier[/url].
  • Als je die "hotfixes"verwijderd, ben je dan niet ook gelijk je updates kwijt? En is dit dan wel de bedoeling??
  • Ja, dan ben je ook je updates kwijt. Is dat wel de bedoeling? Als een bepaalde update meer kwaad dan goed doet is het wel gemakkelijk als je die ongedaan kan maken. Anders gewoon laten staan.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.