Vraag & Antwoord

OS Windows

Xp installen

6 antwoorden
  • Heej Hoe zit het nou precies, als ik xp ga installeren (de XP CD laat ik booten) wordt er DAN gevraagd of ik mn schijf wil formatteren in ntfs/fat32 of moet ik dat zelf eerst doen? En hoe zit het met die partities? Zijn die ook tijdens de installatie te maken of moet dat ook vantevoren, zo jah, wat is de beste manier? mzzl
  • Als je boot van cd hoeven er geen partities aanwezig te zijn. Je wordt tijdens de setup gevraagd of je partities aan wilt maken en hoe groot deze moeten zijn. Ook kun je tijdens de setup kiezen of je NTFS of FAT32 wilt.
  • het enige wat je eigenlijk van te voren moet doen is zorgen dat je documenten enzo veilig zijn. de setup doet verder alles, formatten, parties aanmaken. hoewel ik dat laatste wel altijd van te voren doe, nog voor de nieuwe install, met partition magic. dan installen en formatteren in ntfs.
  • En als je versie van WinXP HE al op harde schijf aanwezig is, en zo ook de eerste keer geïnstalleerd is? (Heb dus geen CD). Hoe reïnstall ik dan XP inclusief formatteren?
  • [quote:4710d1f536="stefanpack"]En als je versie van WinXP HE al op harde schijf aanwezig is, en zo ook de eerste keer geïnstalleerd is? (Heb dus geen CD). Hoe reïnstall ik dan XP inclusief formatteren?[/quote:4710d1f536] ?? wat bedoel je? was winxp al voor geinstalleerd? als het goed is, heb je er dan iets van een recovery cd bijgekregen, of andere mogelijkheden om windows xp opnieuwd te installeren. heb je dat niet, is dat mooi balen. neem eens contact op met je leverancier. hoe dat recoveren werkt, is overal anders. kijk eens in de handleiding. succes
  • formatteren>Bios>bootsequence>installeren>klaar

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.