Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Indelverbinding in win XP verbreekt na ongeveer 4/5 minuten

pericot
7 antwoorden
 • Beste Mensen.

  Volgende probleem Draai windows xp sp1 home edition. Op systeem staat ook virusscan 7.0 van mcafee ( staat op automatische update).
  Nadat de inbelverbindig contact heeft gemaakt met het internet wordt na ongeveer 4/5 minuten de verbinding verbroken en komt opnieuw inbellen in beeld. Indien op dezelfde telefoonlijn een andere pc wordt geplaatst dan is dit probleem niet aanwezig. Wij bellen met een analoge lijn en een 56 k modem. Wij hebben zoveel mogelijk de bekende instellingen in verbinding doorgelopen en hebben het idee dat alles goed staat, echter het probleem blijft.

  Heeft iemand een idee gaarne bericht

  Vr Grt

  M.Pericot.

  pericot@worldonline.nl
 • Je kan geloof ik ergens instellen dat 'ie de verbinding steeds probeert te herstellen. Soms zit er namelijk wat ruis op de lijn of is het erg druk op je ISP. Je modem wil dan de verbinding verbreken.
 • [quote:57ffb458c7="m021"]Je kan geloof ik ergens instellen dat 'ie de verbinding steeds probeert te herstellen. Soms zit er namelijk wat ruis op de lijn of is het erg druk op je ISP. Je modem wil dan de verbinding verbreken.[/quote:57ffb458c7]

  Kun je ook vertellen waar dit in te stellen is.
 • begrijp ik goed dat het om de automatische update gaat van mcafee? of over het gewone internet verkeer?
 • [quote:4a3f48fa32]Kun je ook vertellen waar dit in te stellen is.[/quote:4a3f48fa32]
  Sorry, als ik het me nog had kunnen herinneren had ik het wel gezegd.
 • [quote:eb37a732c5="m021"][quote:eb37a732c5]Kun je ook vertellen waar dit in te stellen is.[/quote:eb37a732c5]


  Sorry, als ik het me nog had kunnen herinneren had ik het wel gezegd.[/quote:eb37a732c5]
  Het betreft mcafee 7.0 met de automatische update.
 • [quote:db6fb3b8fc="Mr. 18"]begrijp ik goed dat het om de automatische update gaat van mcafee? of over het gewone internet verkeer?[/quote:db6fb3b8fc]
  Het betreft mcafee virusscan 7.0 met de automatische update

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.