Vraag & Antwoord

OS Windows

Kan sommige sites niet bereiken????

Anoniem
muisje
8 antwoorden
 • Heb win98Se. Na upgraden van Ie 6 is er waarschijnlijk iets fout gegaan. Kan internet op maar bij sommige commando's gaat het niet verder. Zo open ik bv een chatsite en dat lukt.. en als ik dan verder een keuze maak en wil klikken stopt het. Het blijkt dat ik niet verder kom bij bv de volgende commando's die onderaan in beeld zichtbaar zijn: javascript: join channel () of javascript: join Login8(). Heb instellingen op standaard staan en heb Java geinstalleerd, de meest recente versie. Wat kan ik hier aan doen. Kan dit te maken hebbben met de file shdocvw.dll????
 • Java heeft niet zo gek veel te maken met JavaScript. Heb je wel een STABIELE versie van IE geinstalleerd? Niet een of andere beta?
 • heb IE 6 gedownload van microsoft en tijdens het installeren is er misschien een fout binnengeslopen.?
 • Als je de ene site wel en de andere niet kan bekijken, is dit meestal te wijten aan werkzaamheden van de niet binnen te halen site, of te druk verkeer naar…, of de site is verwijderd.
 • Probleem bij mij is dat ik de site wel op kom maar daarna soms bij vervolgkeuzes niet verder kom!
 • Dan zijn die vervolgpagina's idd verwijderd of niet online.
  Mogelijk is uw beveiliging ook te hoog ingesteld.
 • ie6 is niet echt compatible met win 98 daarom heeft microsoft nog ie 5.5 op z'n site…wat je kunt doen is naar configscherm dubbel klik op software (ad/remove) en dan dubbel klikken op micrsoft internet explorer en kies je voor vorige versie herstellen..
  als dat niet gaat helpen zou ik je adviseren netscape ernaast te gaan gebruiken..IE6 Bug onder win 98 :roll:
 • IE6 niet voor Win98? Waarom heb ik dan geen problemen met 2 PC's. (Win98se en IE6 op beide PC's) Veranderen naar Netscape? Waarom? Dat is nu de slechtste raad dat je iemand kan geven. Niet dat ik Pro MS ben, integendeel, maar dan zijn er genoeg andere alternatieven. Hier bij ons is het Vlaamse Rode Kruis aangesloten op Kabelnet. Van bedrijfswege wordt dan ook Netscape geinstalleerd. Niets dan probs, en het was er vlugger af dan op. Ook bij Netscape gaat een pagina niet open als ze verwijderd is of bij werkzaamheden of het niet Online zijn!!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.