Vraag & Antwoord

OS Windows

servicepakfiles bewaren?

4 antwoorden
  • ik gebruik windows xp home. heb een tijdje geleden het servicepack 1 geïnstalleerd. nu blkjkt dat in mijn c:\windows\ directory een map is aangemaakt c:\woindows\servicepackfiles\i386; die beslaat maar liefst 260 Mb, ruimte die ik graag zou willen gebruiken. Kan ik die files zomaar verwijderen? hartelijke groet, leo.
  • Ja, dat kan, als je verder geen problemen hebt met SP1. Lees hier hoe dat moet: [url=http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q329260]How to Remove Windows XP Service Pack 1 Folders[/url].
  • bedankt voor je reactie. Echter in die support file is sprake van 3 sp1 files: c:\servicepackfiles, c:\$nt-servicepackuninstall$, en de tijdelijke installatiefolder. ik heb alleen die eerste, en die mag niet dus niet verwijderd worden. maar klopt het dat die ruim 260 Mb in beslag neemt? die andere 2 folders heb ik niet; wel een hele serie $nt-uninstallQ3xxxxx$ folders; samen ook goed voor 35 Mb. ik leid uit de tekst af dat het hier om files gaat waarmee fixes ongedaan kunnen worden; die zou ik dus wel weg mogen doen neem ik aan. haratelijke groet, leo
  • Ja, dat klopt wel. Bij mij is 'ie 270MB groot. Microsoft raadt aan om die andere bestanden niet te verwijderen (al lees ik tegenstrijdige berichten of dat wel of niet zomaar kan). Ik zou ze laten staan.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.