Vraag & Antwoord

OS Windows

win xp voorgeinstaleerd

4 antwoorden
  • Een kennis van mij heeft een laptop gekocht en hier zit winxp op voorgeinstaleerd en heeft er een recovery ccd bijgehad en op zijn hd staat de map "windows" en de map "i386" is het mogenlijk win xp van de hd naar een cd te copieren en zo toch zelf te kunnen instaleren zonder de recovery cd ?
  • Dat is wel mogelijk met WindowsME doordat deze de volledige Windows-installatie in c:\windows\options heeft staan. Als dat ook het geval is bij XP, dan kun je idd een reservekopie maken van de XP-installatiedisk. Het uitlezen van de recoverypartitie is volgens mij niet mogelijk, omdat MS het type bestandssysteem dat gebruikt wordt niet heeft vrijgegeven, waardoor er geen programma's te verkrijgen zijn die deze partitie kunnen uitlezen.. Max
  • Andere optie is een image maken van een kale WinXP-installatie, en deze terugzetten als dat nodig blijkt. Max
  • [quote:90a5d6334a="maximilaan"] Het uitlezen van de recoverypartitie is volgens mij niet mogelijk, omdat MS het type bestandssysteem dat gebruikt wordt niet heeft vrijgegeven, waardoor er geen programma's te verkrijgen zijn die deze partitie kunnen uitlezen.. Max[/quote:90a5d6334a] Nou, het zou niet de eerste keer zijn als er een Microsoft product gekraakt wordt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.