Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows XP Probleem (MM Console)

5 antwoorden
  • Ik heb diskeeper verwijderd van mijn systeem maar als ik nu weer het standaard defragmentatie programma van xp wil gebruiken dan krijg ik de foutmelding dat de module niet is geinitialiseerd (gemaakt) en krijg een clsid nummer te zien. Heb dus het vermoeden dat er een soort snelkoppeling in het mmc naar de diskeeper software blijft verwijzen waar eigenlijk naar de win defrag moet verwijzen... But how on earth kan ik dit veranderen?? :o
  • Ik heb vandaag het defrag programma van O & O geprobeerd en het werkt goed maar bij het beëindigen kreeg ik de vraag of ik mijn instellingen wilde opslaan en zo ja dan zouden de instellingen van win defrag verdwijnen en onbruikbaar worden. Mijn vermoeden is dat dit ook bij jou is gebeurd en dat de gegevens van win defrag verdwenen zijn. Misschien dat systeem herstel een oplossing bied?
  • Dat snap ik niet helemaal. De snap-in defragmenter van Windows XP voldoet prima. Wat Executive en O&O software doen is geld uit de zak klopperij. Ik heb ooit eens Diskeeper 6 gehad voor Windows 2000. De prestatiewinst is niet te merken. Wouw! 1% of minder :o Kopieer defrag.msc (geloof ik) van de i386 map naar Windows\system32. Het kan zijn dat een herinstallatie niet uitgesloten is. We maken allemaal fouten, daar leren we van :wink:
  • niet mee eens, heb O & O nu eenmaal laten draaien (nieuwste versie) en hij heeft alle programma's op volgorde van gebruik gesorteerd. mijn computer is nu echt zichtbaar sneller geworden dus bij mij is er wel degelijk verschil met de defrag van Windows. Je moet nu eenmaal testen om te zien of iets werkt en de ene computer is de andere niet.
  • Ik heb een vette SCSI-160 harddisk. Dat kan verschil maken tov IDE. SCSI is veel vlugger dan IDE. Zelfs nu nog :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.