Vraag & Antwoord

OS Windows

servicepack 1 Windows XP pro USB 2.0 functioneerd niet meer!

4 antwoorden
  • Ik heb een Chaintech Apogee 9EJL1 moederbord met USB2.0. Nu heb ik servicepack 1 geinstalleerd. Na de installatie kwam ik erachter dat mijn gehele USB niet meer functioneerde. Volgens system in configuratiescherm waren er geen problemen met de USB.Na deinstallatie van het servicepack functioneerde mijn USB weer! Iemand enig idee hoe dit kan? Servicepack 1 zou USB 2 .0 toch beter ondersteunen??? Gaarne jullie reactie
  • [quote:5f90fb1f3f="hjdegans"]Ik heb een Chaintech Apogee 9EJL1 moederbord met USB2.0. Nu heb ik servicepack 1 geinstalleerd. Na de installatie kwam ik erachter dat mijn gehele USB niet meer functioneerde. Volgens system in configuratiescherm waren er geen problemen met de USB.Na deinstallatie van het servicepack functioneerde mijn USB weer! Iemand enig idee hoe dit kan? Servicepack 1 zou USB 2 .0 toch beter ondersteunen??? Gaarne jullie reactie[/quote:5f90fb1f3f] Tsja, dit zegt genoeg denk ik zo: [url=http://www.webwereld.nl/nieuws/12546.phtml]Niet iedereen tevreden over service pack XP[/url]
  • Heel vreemd maar XP SP1 ondersteund jou EHCI USB 2.0 niet goed, lees [url=http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;329632][b:4fb15ace4d]hier[/b:4fb15ace4d][/url] waarom en wat je er aan kunt doen om je USB 2.0 wel te laten werken met SP1.
  • Hartelijk dank "oude rot", dit is inderdaad de oplossing van mijn probleem!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.