Vraag & Antwoord

OS Windows

Freecell werkt niet met Office XP

7 antwoorden
  • Sinds wij met Office XP werken doet Freecell het niet meer. Nu is dat niet het belangrijkste programma, maar af en toe wel leuk. Via de Microsoft site gezien dat je je alternatieve invoer moet uitschakelen, maar dat helpt dus echt niet bij ons. Wie weet wel de oplossing. Dit probleem bestaat ook na een noodzakelijke complete herinstallatie van Win'98 en alle programma's.
  • [quote:6990a4b858="Bob Loeffen"]Wie weet wel de oplossing. [/quote:6990a4b858] Windows ME of hoger nemen als OS. Dan heb je geen last meer van deze bug.
  • Allemaal leuk en aardig, maar dan moet ik investeren in geld ( 2x nieuw OS kopen ), tijd ( opnieuw installeren ) en mogelijk heel veel moeite en tijd in het opzoeken van allerlei nieuwe drivers en upgrades van programma's. Ik heb geen zin in Bill Gate$ nog rijker te maken dan hij al is en mij armer Ik heb geen zin in mijn krappe tijd te steken in 2 PC's geheel en al updaten Een simpele patch van M$ zou ook moeten helpen of dus echt ide (*&#^# optie van ctfmon uitzetten zonder bijbehorende problemen.
  • Is via Internet geen alternatieve freecel verkrijgbaar? Raar overigens dat freecdl het niet meer doet, alhier heb ik dat probleem niet. Max
  • Het is anders wel een, officieel door Microsoft, erkend probleem: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;en-us;q304402
  • [quote:81b623476a="Ben Jonson"]Het is anders wel een, officieel door Microsoft, erkend probleem: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;en-us;q304402[/quote:81b623476a] Ja, dit had Bob Loeffen ook al gevonden en dat werkte niet, maar ja als M$ het erkend betekend nog niet dat er een adequate oplossing voor wordt gevonden.
  • Nee, dat weet ik wel, maar ik reageerde eigenlijk op de opmerking: "Raar overigens dat freecdl het niet meer doet, alhier heb ik dat probleem niet". M.a.w., het probleem [i:95559325a8]kan[/i:95559325a8] zich dus voordoen. Maar dus ook niet altijd ... :lol: :lol: :lol:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.