Vraag & Antwoord

OS Windows

Twee mappen 'mijn documenten'

4 antwoorden
  • In de map 'mijn documenten' heb ik nóg een map 'mijn documenten'. Hoe kan ik de programma's die daar hun bestanden naar toe sturen in het gelid krijgen? En de map dan verwijderen. (andersom gaat natuurlijk wel, het openen, in de mapopties)
  • He, da's merkwaardig. Ik denk dat je even met de rechter muisknop op 'Mijn documenten' op je bureaublad moet klikken en dan de eigenschappen moet instellen. Misschien dat de ingestelde map niet klopt? :-?
  • Dank, maar ik heb niet veel meer te klikken op het bureaublad. Dat heb ik er ooit af gegooid. Als ik dat in de verkenner doe krijg ik hetzelfde schermpje voor beide mappen. En als ik dan de lege map (met icoontje geopende map met uitpiepend documentje) probeer te verwijderen komt de mededeling dat deze map de documentmap is, die niet verwijderd kan worden. Als ik dat toch wil (wil ik) dan moet ik eerst een andere map als documentmap kiezen. De grote vraag is: hoe?
  • [quote:dd626b23b0="JasperW"] Als ik dat in de verkenner doe krijg ik hetzelfde schermpje voor beide mappen. [/quote:dd626b23b0] Wat voor schermpje, het standaard 'eigenschappen van een map ' scherm, of de 'eigenschappen van mijn documenten' scherm.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.