Vraag & Antwoord

OS Windows

pc anywhere of vnc

Anoniem
fabstar81
6 antwoorden
 • Heb momenteel vnc geinstalleerd op mn netwerk thuis. Werkt prima, merk alleen af en toe dat hij het niet bij kan houden en het beeld niet ververst. Moet dan heen en weer bewegen met muis en dat zie ik weer wat er moest staan. Is PC anywhere sneller en werkt het ook met zon viewer als vnc die je op diskette kan zetten en bv vanaf de uni kan inloggen (dus zonder iets te installeren op unipc!
 • hmm, niemand die hier iets vanaf weet :cry:
 • ik weet niet welke versie je gebruikt van VNC, maar je zou eventueel tightvnc (www.tightvnc.com) of tridiavnc (www.tridiavnc.com) kunnen proberen. Deze zijn iets sneller met de grafische verwerking. Zorg er ook voor dat je de instellingen goed hebt staan (vanaf versie 3.3.3.8 is er de mogelijkheid om wallpaper uit te schakelen, dit is namelijk een van de grootste performanceproblemen bij VNC).

  Als alternatief is er ook nog Dameware mini remote control, dit programma werkt heel goed, je hoeft ook niet eerst een server geinstalleerd te hebben om een pc te benaderen, dit doet het programma zelf. Nadeel is dat het niet gratis is.

  Rob
 • je ken ook ramdin nemen.

  www.radmin.com

  kan je idd ook wallpaper uitzetten maar werkt 100 keer sneller dan pc anywhere. enige optie die er niet op zit is dat je t toetsenbord en muis niet kan disablen van te voren.

  dat kan met pc anywhere wel. jammer dat dat 135mb is en radmin 1,5 :D
 • Probeer PCduo eens. Een trial kan je vinden op www.pcduo.com en zoek naar remote control.
  Ik gebruik het dagelijks en ben er veel tevredener over als welk ander apkket dan ook.
 • [quote:84ef0e4a70="fabstar81"]je ken ook ramdin nemen.[/quote:84ef0e4a70]

  Klopt, maar Radmin is ook nog best duur. Je betaald 900 USD voor een licentie tot 250 pc´s. Dameware gaat uit van de andere kant voor de berekening. Je betaald voor elke pc vanwaar een systemadministrator gebruik maakt van de tool. Dus werk je vanaf 2 servers dan betaal je 180 euro.

  Rob

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.