Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

productkey over de datum?

Anoniem
maximilaan
9 antwoorden
 • Hoe komt het dat een productkey van windows na (heel) veel gebruik niet meer werkt?
 • Welke Windows-versie? Wat bedoel je met product-key, die code die nodig is om te installeren, of in geval van XP de code die nodig is om telefonisch te activeren?

  groetjes Edmond
 • Ik denk dat hij XP bedoelt en dan met name een legale versie :wink:
 • Ik vermoed dat u met Windows Xp werkt? Zoja dient u het volgende in acht te nemen: De product key dat op het mapje met de cd staat werkt namelijk maar 30 gagen. Binnen deze tijd moet windows telefonisch of via internet bij microsoft geregistreerd worden. De softwareproducent vraagt alleen de installatie-id op,verder gegevens zijn niet nodig. Je krijgt dan een bevestigings-idndie in de productactiveringsassistent ingevoerd moet worden,terug. Naar dit programma hoef je niet te zoeken;zolang de XP niet ontgrendeld is,word je hier bij elke start van het systeem aan herinnerd.
  :wink:
 • Ik bedoel de code die ik in moet typen tijdens het installeren. Van WinXP (legaal) De eerste keer werkte die, maar de 2de keer niet meer. Dit heb ik ook met Windows 98 die ik een keer of 12 heb geinstalleerd (op de zelfde pc) en die doet het ook niet meer :cry:

  Ben ik nou genoodzaakt om een (illegale) keygenerator te downen met Kazaa?!? Als Bill Gates het zo wil, kan 'ie het krijgen :P
 • Die code blijft onveranderd gelden, tot in de eeuwigheid. Daar kan dus niets mis mee zijn. Maak je geen typo ofzo? Zeker bij 98 ook dat helemaal geen activering kent.

  mvrgroet Edmond
 • Als je de Windows XP installatie automatiseert, wordt uitgelegd in een cursus van Computer Totaal, dan hoef je de produckt key bij een herinstallatie niet meer in te typen. :wink:
 • [quote:8502e8ea40="Edmond Varwijk"]Maak je geen typo ofzo?[/quote:8502e8ea40]
  Wat is een typo? :roll:

  Ik heb die XP vergeten te activeren dus mijn key was verlopen(of zo?), ben ik achtergekomen :oops:
 • [quote:360628a5f6="Bockempiep"][quote:360628a5f6="Edmond Varwijk"]Maak je geen typo ofzo?[/quote:360628a5f6]
  Wat is een typo? :roll: [/quote:360628a5f6]Een typ fout.

  Bedoel je dat je Windows XP wel geïnstalleerd had en de dertig dagen voorbij zijn zonder te activeren?
  Windows XP kun je dan nog wel opstarten, door tijdens het opstarten te drukken op F8. Er verschijnt dan een menu met Geavanceerde opties voor Windows. Selecteer dan Veilige modus en druk op [Enter] In Veilige modus kun je problemen oplossen en een backup maken van je data.

  Als je Windows XP opnieuw wilt installeren omdat deze instabiel is geworden, dan kun je deze gewoon opnieuw installeren, waarbij je die partitie waarop Windows XP geïnstalleerd staat opnieuw laat formatteren. Want Windows XP kun je beter activeren wanneer deze goed functioneert. :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.