Vraag & Antwoord

OS Windows

Archiefmap outlook express op netwerkschijf

6 antwoorden
  • Hallo, Ik wil één computer in mijn netwerk gaan gebruiken voor de opslag van mijn mail (outlook express) zodat ik op elke computer in mijn netwerk (werkgroep) gebruik kan maken van dezelfde gegevens. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor de (Win XP Pro)gebruikersprofielen. Eigenlijk wil ik op elke computer in mijn netwerk ook dezelfde instellingen gebruiken. Heeft iemand suggesties hoe ik dit zou moeten doen?
  • Dat is niet verstandig: http://insideoe.tomsterdam.com/faqs/why.htm#network
  • Bedankt Ben, Dat wordt inderdaad een beetje lastig. Is er misschien een andere (gratis) client waarmee dit wel kan?
  • Staat ook in die link: Outlook (helaas niet gratis). In combinatie met een Exchange Server perfect (wel prijzig). Meer info: http://www.slipstick.com/exs/pfshare.htm http://www.slipstick.com/outlook/share.htm
  • Exchangeserver, dat is toch een soort mailserver? Dat is me een beetje te veel van het goede voor thuis. Volgens mij moet je dan ook nog NT server draaien is het niet? Werkt Outlook ook zonder exchange? In principe zal mijn mail niet op meer dan één PC tegelijkertijd worden bekeken.
  • Ja, Outlook werkt ook zonder Microsoft Exchange. Kijk hier: http://www.netpab.de/index.html Ik dacht dat het zelfs gratis was, mits gebruikt op 1 server en op 1 client.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.