Vraag & Antwoord

OS Windows

XP-SP1 bevat Nvidia detonator drivers!?!?!?!?!?!?!????

Anoniem
gerben
5 antwoorden
 • Ik heb afgelopen weekend een schone installatie van winXP inclusief SP1 uitgevoerd (geslipstreamde versie).
  Geen problemen tijdens de installatie alle hardware netjes gevonden.

  Vervolgens wilde ik de Nvidia detonator 41.09 installeren. Wat schetst mijn verbazing ….. volgens de detonator installatie waren er al detonator drivers geïnstalleerd. HOE KAN DIT? het was een kaal geformatteerd systeem! Zitten er tegenwoordig detonator drivers in de standaard windows installatie?

  Nu is mijn volgende vraag, het is bekend dat verschillende detonator drivers over elkaar heen geïnstalleerd problemen opleveren! Hoe krijg ik de oude drivers weg? Een tooltje genaamd Detonator destroyer werkt niet omdat die mijn kaart niet herkend (Gforce3 TI500 van Leadtek)

  Iemand nog leuke ideen?
 • Persoonlijk nog nooit problemen gehad met het over elkander heen installeren van Detonator drivers.

  :evil: MajinBuu :evil:
 • Windows heeft zelf drivers voor Nvidia kaarten. Deze zijn zeer beperkt, dwz. ze werken, maar je kunt er heel weinig aan instellen. Mogelijk dat er in SP1 wat uitgebreiders zit. Je kunt de nieuwe drivers eroverheen zetten. Je kunt eventueel de oude weghalen met 'detonator destroyer' van guru3d.com.
 • [quote:234c9ab985="gerben"]Windows heeft zelf drivers voor Nvidia kaarten. Deze zijn zeer beperkt, dwz. ze werken, maar je kunt er heel weinig aan instellen. Mogelijk dat er in SP1 wat uitgebreiders zit. Je kunt de nieuwe drivers eroverheen zetten. Je kunt eventueel de oude weghalen met 'detonator destroyer' van guru3d.com.[/quote:234c9ab985]Dat bedoelde iknu juist, die detonator destroyer van guru3d laat normaal zien welke kaart en versie er is geïnstalleerd maar dat zie ik nu niet. Vreemd verhaal.

  Het lijkt erop dat ik de enige ben dus moet maar weer van voren af aan beginnen.

  MajinBuu: je hebt tot dusver geluk gehad. Vroeg of laat komt iedereen dit tegen. Met name overgangen tussen 2x.xx -> 3x.xx-> 4x.xx leveren problemen op. Ik hoop voor jou dat het nog even duurt :)
 • Waarom geeft dat problemen???
  De oude drivers worden toch overschreven??

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.