Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

geen icoontjes in taakbalk

Anoniem
Passer
9 antwoorden
 • Oude vraag maar nog niet beantwoord, daarom wil ik het nogmaals onder de aandacht brengen.
  Bij het automatisch opstarten van verschillende programma’s verschijnt niet altijd een icoontje in de sys. Tray rechts onder op de taakbalk soms mis ik er wel drie of vier, het luidsprekertje zit er nooit bij maar staat wel aangevinkt. Als ik hem uit vink en weer aan verschijnt hij wel.
  Wie weet hoe ik dit weer goed krijg.
 • Ik weet niet dat het volgende u verder kan helpen of het voor u al bekend klinkt in uw oren:
  Klik met de rechtermuisknop op een leeg gedeelte van de taakbalk en kies [b:634bb5d644]Werkbalken [/b:634bb5d644]en [b:634bb5d644]nieuwe werkbalk[/b:634bb5d644]. stel dat je een [b:634bb5d644]printer[/b:634bb5d644] in je taakbalk wil plaatsen dan selecteer je de map printers en typ je bovenaan in het invulkader [b:634bb5d644]printers.[/b:634bb5d644] Klik vervolgens [b:634bb5d644]OK[/b:634bb5d644]. Als de nieuwe knop te groot is voor je taakbalk dan klik je met de rechtermuisknop ergens in het nieuwe taakbalkgedeelte(niet op het [b:634bb5d644]printericoon[/b:634bb5d644] zelf) en vervolgens kies je [b:634bb5d644]beeld[/b:634bb5d644] en [b:634bb5d644]klein.[/b:634bb5d644]
  Hopelijk bent u hier iets mee?
  :wink:
 • dat is niet het probleem het gaat om de pictogrammen direct naast de klok.
  de programa's zijn wel opgestart maar de pictogrammen worden niet weergegeven. de optie pictogrammen verbergen is uitgeschakeld.
  kan het zijn dat de deinstallatie van northon hier iets mee te maken heef?
 • Deinstallatie van norton heeft er niets mee te maken: ik heb geen norton, heb er geen gehad en bij mij is het ook een probleem. Ik postte het ook al bij Got en daar kreeg ik ook geen reactie erop. Tja, en als die het al niet weten…
 • de optie "gelijksoortige knoppen gegroepeerd weergeven" kan dezelfde problemen hebben en ik heb deze dan ook uit gezet.
  opgelost is het nog niet helemaal maar het is wel verbeterd (denk ik) en er missen nu minder pictogrammen.
  ik moet nog maar even verder speuren op de site van microsoft, maar iemand het weet mag hij het zeggen.
 • Dit schijnt een bug te zijn in XP. Lees hier.
 • je bent geweldig, ik heb je link gevolgt en precies gedaan wat er verteld werd en wat denk je. juist alle pictogrammen weer daar waar ze horen.
  weer een zorg minder.
  bedankt
 • Hé, Ben, geweldig! Daar was ik al een tijdje naar op zoek: zie http://forum2.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=76635&highlight=systray

  Nog één vraagje: ze schrijven daar: 'Or if you are running XP SP1 uninstall UPnP from Add/Remove Windows Components.'
  Ik heb XP Pro SP1, maar vind bij het toevoegen/verwijderen van windowscomponenten geen 'uninstall UPnP'. Kan dit kloppen?
 • Hangt ervan af of je die wel geïnstalleerd hebt. Bij Windowssoftware zit die onder "Netwerkservices" en dan klikken op "details". Hij staat dan onderaan. En anders schakel je 'em uit bij "services en toepassingen". Die Upnp uitschakelen is sowieso aanbevolen:
  http://grc.com/unpnp/unpnp.htm

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.