Vraag & Antwoord

OS Windows

het register (windowsXP)

4 antwoorden
  • :D 1) hoe maak ik een backup van het register 2) hoe zet ik die evetueel terug 3) wat is een goede prog om het register op te schonen bvd :wink:
  • wat voor os? voor xp, 1 + 2. http://www.breekpunt.nl/artikel.asp?Artikel=614&art=Yes en punt 3 weet ik ook alleen ik denk dat je liever wacht op Ben :wink:
  • Nou vooruit dan omdat jij het ben, Download op http://kslsoft.virtualave.net een exemplaar van registry healer. Dit programma onderzoekt je register op fouten, en doet zo mogelijk herstelwerkzaamheden. En om je register te backuppen is er ook een progje op http://www.brianchowns.com genaamd registry saver. Ja sorry Ben maar je bleef zo lang weg.
  • Als je XP hebt is eigenlijk niets zo gemakkelijk dan het (handmatig) maken van herstelpunten (waarmee ook een backup gemaakt wordt van het register). Windows doet dat automatisch, wanneer er bijv. een nieuw programma wordt geïnstalleerd. Ga je zelf zitten klooien in het register, dan is het handmatig aanmaken van een herstelpunt warm aanbevolen, vóórdat je eraan begint. Gaat er onverhoeds toch iets mis, zet je een herstelpunt terug. De methode van André kan uiteraard ook, maar die lijkt mij zinniger als het gaat om wat losse sleutels, zodat je niet de hele rimram hoeft te backuppen. Regcleaners zijn er in alle soorten en maten. RegCleaner vind ik zelf prima: http://www.vtoy.fi/jv16/shtml/regcleaner.shtml Maar wees in alle gevallen voorzichtig!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.