Vraag & Antwoord

OS Windows

Tekstblokjes weghalen...maar hoe?

8 antwoorden
  • Weet iemand hoe je in Windows XP die irritante blokjes tekst kan wegkrijgen die je bijvoorbeeld krijgt als je je cursor op je startknop houdt of op bijvoorbeeld de knop sluiten? Dit soort dingen weten we ondertussen allang. Volgens mij moet dit ergens kunnen in het register, ik weet alleen niet waar precies.
  • Ik durf niet te zeggen of het in het regeister staat, maar je zoekt naar "Tooltips" :)
  • Helaas, dat gaat niet.
  • Weet je het zeker? Ik meen het toch een keer gezien te hebben. Gek dat dit dan niet aan te passen is terwijl er wel zo veel andere dingen zijn te veranderen vanuit het register.
  • Als u "balloonteksten bedoeld? zijn ze te verwijderen via het register 1- Gaat u naar start,uitvoeren en geeft u de opdracht regedit. Daarna klikt u op de knop ok om de register editor van windows te starten 2- Gaat u naar de volgende sleutel toe: "hkey_current_user\software\microsoft\windows\currentversion\explorer\advanced\ 3- Klikt u het rechtervenster aan met de rechtermuisknop en kiest u voor nieuw en dword-waarde 4- Het nieuwe veld geeft u de naam enableballoontips. Daarna dubbelklikt u het veld,om nog even te controleren dat de bijbehorende waardfe op 0 is ingesteld 5- U kunt zich nu afmelden en weer aanmelden om te constateren dat de balloontips tot de verleden tijd behoren. Hopend dat het dat is wat u bedoeld? :wink:
  • Bedankt voor uw antwoord, maar helaas, dit was bij mij al ingesteld.
  • Nee, het gaat echt niet. Er zijn veel "tipjes" weg te halen, maar [i:6f2ad859ef]die[/i:6f2ad859ef] helaas niet. Dat geldt ook voor de tekstjes bij de Quicklaunch-icoontjes en de icoontjes in de taakbalk naast het klokje. Misschien komt er ooit nog eens een tweakje ...
  • Laten we het hopen, dat zou Windows al een klein stukje minder ''irritant'' maken. :evil:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.