Vraag & Antwoord

OS Windows

Mail .... of toch niet??

Anoniem
mammaduck1
9 antwoorden
 • Sinds een paar dagen gebeurt er iets raars met m'n Outlook Express 6.0. Ik krijg het bericht en icoontje dat er nieuwe email is, maar als ik naar OE toe ga staat er dus nergens een nieuw bericht. De enige manier om van het envelop icoontje af te komen is door OE af te sluiten en opnieuw op te starten.

  Weet iemand waar dit door zou kunnen komen en hoe ik het kan oplossen?

  Bvd
  Hanneke
 • Heb je nog bepaalde regels actief die berichten verwijderen? Of heb je adressen staan in de blocklist?
 • Nee die heb ik dus niet, vandaar dat ik het zo vreemd vindt. Als er een bericht binnenkomt moet dat toch ergens staan.

  Ik heb 2 minuten geleden m'n log files ingeschakeld (was even vergeten dat dat kon :roll: ) en ga eens kijken of ik daar wat in kan vinden.
 • Heb je onder Beeld\Huidige weergave, "Alle berichten" aangegeven? En als je dan je e-mail binnenhaalt, is er dan ook nieuwe e-mail? Toevallig ook nog een account in een nieuwsgroep binnen OE?
 • Heb je een goede virusscanner? Bij mij gooit mijn Vir-scan besmette virussen eruit maar ik krijg dan wel de melding dat ik een mail heb, mét icoon, maar ik zie hem dan ook niet. Outl. Expres gebaard dan van krommen aas, maar van mijn scanner krijg ik dan wel de melding dat hij een besmette mail verwijderd heeft.
 • IK heb AVG lopen en die kon niets vinden, maar ik zal nog eens een paar online scanners proberen en kijken of die wat kunnen vinden. Je weet het maar nooit.
 • Ik heb m'n pc met 3 verschillende virus scanners gescand en er zijn geen virussen gevonden, dus dat is het niet.

  Ik heb onder beeld/huidige weergave "alle berichten" aangegeven. Als ik gewoon mail binnenhaal is er mail en zie ik dat ook. Maar soms krijg ik -als ik niet zelf check- dus het bericht dat er mail is maar dan is er niets. En ik heb geen account bij een nieuwsgroep binnen OE.

  Nog meer suggesties? :D

  Hanneke
 • Welke Windowsversie heb je?
 • [quote:79d9d79d4a="mammaduck1"]IK heb AVG lopen en die kon niets vinden, maar ik zal nog eens een paar online scanners proberen en kijken of die wat kunnen vinden. Je weet het maar nooit.[/quote:79d9d79d4a]
  Hij bedoelt niet zozeer dat je besmet bent, maar dat je virusscanner een besmet mailtje onderschept en verwijdert, vandaar dat OE hem niet laat zien, kijk eens in de log van je virusscanner….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.