Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

eenvoudig een account kopieren ? (XP Pro)

Binary
4 antwoorden
 • Wat is het toch tijdrovend om iedere keer een nieuw account volledig naar persoonlijke smaak in te stellen. Denk hierbij b.v. aan situaties waarbij een huisgenoot plotseling ook wil gaan 'computeren'.

  Het moet toch mogelijk zijn om (op dezelfde PC) een account met een druk op de knop te kopieren.

  Wie helpt ?

  Arthur.
 • Systeemeigenschappen > Gebruikersprofielen > Instellingen > Kopiëren naar…
  Het zijn meer dan één knoppen, dat wel.
 • Aanvankelijk dacht ik: 'yes, dat is het'. Maar 't lukt me niet. Voor de zekerheid zal ik even verduidelijken wat ik verwacht; ik hoop alle eigenschappen die ik aan een account heb gegeven over te zetten op een nieuw aan te maken account. Denk hierbij b.v. aan de keuze van Bureaublad, Energie-eigenschappen maar ook aan allerlei voorkeuren m.b.t. Buttons, werkbalken e.d..
  Ik heb je tip trachten uit te voeren maar ik zie nog steeds niet 'mijn' mooie Herfst-bureaublad bij het openen van de nieuwe account.
  Ik heb het volgende gedaan.
  Rechts geklikt op Deze Computer > Tabblad geavanceerd gekozen > op Instelling geklikt bij gebruikersprofiel.
  Daar ben ik op één van de accounts gaan staan en heb op de button 'kopieren naar' geklikt. Vervolgens de naam 'Lida' ingevuld en op OK gedrukt.
  (IK had voordat ik op 'Deze Computer' klikte al een account 'Lida' aangemaakt.)

  Na dit alles te hebben uitgevoerd voor de zekerheid maar even de PC opnieuw opgestart en vol verwachting de account Lida geopend.>>> zag ik verdorie weer dat ellendige XP Bureaublad….
  Wat doe ik fout ?
 • En als je een kopie van het profiel maakt en dit toewijst aan die nieuwe gebruiker????

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.