Vraag & Antwoord

OS Windows

speed boosters

28 antwoorden
 • werken die snelheid boosters die je op internet ziet bv. 300% extra snelheid echt? zo ja welke zijn dan de besten?
 • Dat wil ik ook wel eens weten, paar maanden geleden wilde ik het uitproberen maar ik heb toen geen trial-versie kunnen vinden. :cry:
 • Goede raad: blijf van die "boosters" af. Meestal niets dan problemen. Heb je ADSL? Verander/Maak in je [b:f72d9e215e]Registry[/b:f72d9e215e] volgende optie's. LET OP: [b:f72d9e215e]Hoofd en kleine letters gevoelig[/b:f72d9e215e]. Check goed hetgeen je intikt, één komma of punt verkeerd en je mag het schudden. Nota: alléén ADSL, niet voor analoog modem. Met wat geluk kan je via het register nog een flink tandje bijsteken. Een dergelijke fine-tuning heeft heel wat meer voeten in de aarde: er komen immers heel wat technische waarden bij kijken. Je kan daar natuurlijk gerust zelf mee experimenteren - maak wel eerst een back-up van je register! -, maar ik geef je alvast een sleuteloverzicht mee dat het voor de meeste breedbandverbindingen prima doet. · Zoek de sleutel: [b:f72d9e215e]HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\VxD\MSTCP;[/b:f72d9e215e] · Wijzig of creëer de onderstaande stringwaarden: [b:f72d9e215e]DefaultRcvWindow[/b:f72d9e215e]: kies een waarde van [b:f72d9e215e]256960 tot 372300[/b:f72d9e215e]. Die waarde bepaalt hoeveel data je pc kan ontvangen - een te grote waarde kan tot meer dataverlies leiden als een pakketje corrupt raakt, een te kleine waarde leidt dan weer tot tijdverlies: elk pakket moet immers eerst bevestigd worden, voor je computer het volgende pakket krijgt doorgestuurd. [b:f72d9e215e]DefaultTTL: 64[/b:f72d9e215e]. Die waarde specifieert hoelang - lees: na hoeveel routers - een ip-pakketje op het internet kan overleven zonder dat het zijn doel bereikt. [b:f72d9e215e]PMTUDiscovery: 1[/b:f72d9e215e]. Daarmee geef je tcp aan dat die niet met een vaste Maximum Transmission Unit (TMU of de maximale pakketgrootte) moet werken, maar dat hij de effectieve MTU van de remote host te weten moet proberen te komen. [b:f72d9e215e]PMTUBlackHoleDetect: 0[/b:f72d9e215e]. Die waarde zorgt ervoor dat er geen extra pogingen ondernomen worden om de MTU van de host te ontdekken, mochten er op het pad routers zijn die niet de nodige informatie uitwisselen. Je zal Windows wel moeten heropstarten, wil je enig resultaat van je fine-tuning zien. Succes! Nota: Tekst in het register is hoofdlettergevoelig. Verander nooit hoofdletters in kleine of andersom!
 • De enige die voor meer snelheid kan zorgen is de gebruiker zelf. Laat die stomme reclame's toch voor wat het zijn. Ander ben jij de zoveelste die erin trapt. Die reclame's zijn opgebouwd uit simpele Gif's, stelt niks voor joh.
 • Wat is er dan mis met boosters, niet dat ik er zelf 1 heb maar waarom zijn ze niet goed. Ik ken zo'n download accelerator die Go!Zilla heet, is een hele bekende en heb em gezien bij een vriend soms helpt wel maar soms is het beter hem niet te gebruiken omdat de server al snel genoeg is :D
 • toch raar dat ze dat soort dingen maken terwijl het niet werkt is dat niet zonde voor de mensen die dat soort dingen maken want die zijn er wel een tijdje mee bezig lijkt mij en als ze neit werken hoe komt het dat er dan toch zoveel zijn dan moeten ze er dus toch wel wat aan verdienen en de mensen die er ontevreden over zijn eisen die hun geld dan niet terug?
 • Hoe weet je dat ze niet werken misschien werken ze wel, want er wordt gewaarschuwd dat je modem kan overloaden, dus het zou wel kunnen werken hé :P
 • Die download versnellers werken wel, niet dat ik het ooit meegemaakt heb, maar je moet betalen, wil je dat je download speed met 300% omhoog gaat.
 • Betalen!? :-? Zou ik niet doen, want uhhh die prog's haal je an overal gratis dus why payen ?
 • Ik heb het ook wel eens geprobeert, maar dan werd er iets geinstalleert, waardoor je altijd via een bepaalde website moest surfen.Nee dank je, voor mij niet meer.
 • plugins dus. Ja dan krijg je een hele dikke telefoonrekening. blijf gewoon van die zooi af. de enige die beter worden van die onzin zijn de makers zelf.
 • Dikke telefoonrekening ?. Via Chello ?. :D :D :D :D :D :wink:
 • nah ik denk dat idd met eerder genomede register aanpassingen de meeste winst valt te behalen puur omdat dus de meeste progjes dezelfde dingen aanpassen bij mij werkte het prima maar ik kom toch nooit boven de 1500 down uit. met planet hoogste verb.
 • Ach, dan doe ik er wat langer over, so what ?. Met kabel maakt dat toch niks uit. :wink:
 • ga maar eens naar DAP.om dat is klasse bij mij van 200k naar 400k
 • Er zijn nochtans enkele programma's die je surfsnelheid via ADSL of Kabel verhogen. De meeste veranderen inderdaad register instellingen. Hier: http://www.speedguide.net/Cable_modems/cable_patches.shtml kan je één en ander vinden, speedGuide gaf voor mij het beste "merk en meetbaar" resultaat. Eddy :o
 • Vraagje, Is het niet zo dat de downloadsnelheid bij de provider (chello) wordt geregeld. En als hij 1500 opgeef dan kan je patches instaleren wat je wil, maar je kom toch niet boven de 1500 uit. Trouwens goeie dingen gehoord over speedguide.
 • weet misschien ook iemand de register settings voor een 56k modem?
 • Je kan deze patches ook gebruiken voor een gewoon modem, zij zorgen ervoor dat je OS de maximale downloadsnelheid gebruikt. André; het is inderdaad zo dat de snelheid gelimiteerd wordt door je provider. Windows daarentegen beperkt ook de snelheid, daarom ook die registerwijzigingen. Eddy
 • De winst die met sommige acceleratoors zou moeten worden gehaald wordt deels bereikt door de download via verschillende servers gelijktijdig te downloaden. Vergelijkbaar met de manier waarop Kazaa werkt. Je moet dan wel het maximale uit je verbinding halen en dat gaat keurig op de boven omschreven manier.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.