Vraag & Antwoord

OS Windows

Engelse of Nederlands update office???

Anoniem
BrigitteW
5 antwoorden
  • Ik heb eerst office xp pro with frontpage in engels talig geinstalleerd. Toen bleek dus dat ik geen nederlandse spellignscontrole had en deze ook niet kon verkrijgen. Ik heb toen van iemand office xp pro nl geleend. En deze geinstalleerd. Deze kon over de andere heen, ik geloof als een uitbreiding. In ieder geval zijn mijn menu's nog engels maar mijn spellignscontrole kan nu ook nederlands.

    Als ik nu echter bij de detection wizard voor office updfate kijk kan ik steeds eennederlandse en een engelse downloade. ik heb net de engelse sp-1 geinstalleerd maar ik kan nog steeds een nederlandse kiezen (engelse 5 nederlands 16 mb) Is het verstandig nu ook nog de nederlandse sp-1 te installeren (er is immers nederlandse controle) of moet ik gewoon maare sp-2 in engels doen
  • Als ik jou was Office verwijderen en het dan opnieuw installeren. Twee taalversies door elkaar, lijkt me niet echt goed.
  • nou eigenlijk is het best handig, de menu's zijn gewoon in het engels zoals bij elk bedrijf maar de spellignscontrole is gewoon nederlands
  • Maar als je een Engelse versie hebt, kan je toch een Nederlandse spellingscontrole downloaden? Daar heb je toch geen Nederlandse versie voor nodig?
  • Waar kan je die dan downloaden?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.