Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

inloggen als administrator

Anoniem
None
7 antwoorden
 • ik zit met een probleempje, mijn computer met xp pro ziet mij niet meer als administrator. hoe los ik dit op. Ik wilde nl een programma verwijderen maar ik was niet ingelogd als administrator. Dit terwijl ik toch nergens iets verandert heb. wie o wie kan mij helpen :cry:
 • probeer eens in te loggen onder de naam administrator, en dan dat progje te uninstallen
 • ? en hoe doe ik dat ?
 • Als je het welkomscherm van XP krijgt moet je 2x CTRL+ALT+DEL indrukken.
 • en als dat niet lukt? ik bedoel dus nadat ik 2x ctrl alt del heb gedrukt en opgestart kan ik het nog niet verwijderen
 • Normaal gesproken wordt de gebruikersaccount van de administrator niet getoond in het aanmeldingsvenster van windows XP. Wilt u zich toch als Administrator aanmelden? Gebruik dan een truc om de account alsnog tevoorschijn te laten komen. In het venster Welkom drukt u tweemaal op ctrl+alt+del. De account Administrator verschijnt en u kunt zich aanmelden.
  tip.Wilt u de Administrator-account continu tonen op het aanmeldingsvenster Welkom? Dan maakt u een wijziging in het windows register om dit te bereiken. start de Register-editor(start/uitvoeren
  egedit.exe) en zoek de sleutel: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\
  Winlogon\Specialaccounts\UserList. Kies nu voor bewerken/nieuw/DWORD-waarde. Noem deze waarde Administrator. Dubbelklik vervolgens op administrator en geef een 1 in het invoervak Waardegegevens. Verlaat het register(via bestand/afsluiten). Uw werk zit erop.
  :wink:
 • als je in het administrator account wil komen:
  start de pc op in veilige modus (vaak F8 indrukken bij opstarten.)
  administrator staat dan gewoon bovenaan de lijst met alle user accounts.
  kun je gewoon op de vertrouwde manier inloggen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.