Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Waar kan ik het serienummer wijzigen van Windows

None
11 antwoorden
 • Ik heb een demo versie van windows2000, maar mijn demo tijd is bijna afgelopen. Ik ben bezig met een cursus, en anders kan ik niet meer verder. Kan iemand mij vertellen waar ik het serienummer van windows kan wijzigen.

  Greetingz
  Kevin
 • Volgens mij bestaat er niet eens een officiële demo-versie van Win2000. Daarnaast: als je de handleiding van het forum gelezen had, dan weet je dat dit soort vragen niet gewenst zijn hier. Het kunstmatig verlengen van een demo-periode is namelijk simpelweg illegaal.
 • Je heb helemaal gelijk kapitein kansloos, maar je moet toegeven, hij is orgineel.
  Hij is bezig met een cursus en een demo :D :D :D :D
  We geloven je gelijk
 • Er is wel degelijk een demo van Win2000 voor onderwijs-doeleinden. Die zit bij de officiële Microsoft studie-boeken. Maar inderdaad zul je deze gewoon weer opnieuw moeten installeren om hem weer (voor 120 dagen) werkend te krijgen. En uiteindelijk is dat toch ook een onderdeel van de studie: het (her)installeren van Windows 2000.
 • [quote:c58f215888]Er is wel degelijk een demo van Win2000 voor onderwijs-doeleinden. Die zit bij de officiële Microsoft studie-boeken.[/quote:c58f215888]
  Sorry,
  ik dacht echt iets anders.
  Ik wist niet van het bestaan van een demo :oops: :oops:
 • [quote:e1f7d7b9d6="Binary"]Er is wel degelijk een demo van Win2000 voor onderwijs-doeleinden.[/quote:e1f7d7b9d6]

  Weer wat wijzer geworden vandaag; nog nooit van gehoord namelijk. Maar goed, opnieuw installeren is dan wellicht toegestaan; het serienummer wijzigen om zo de demo-periode te rekken is volgens mij nog steeds niet legaal.
 • [quote:b68f80ed3a]het serienummer wijzigen om zo de demo-periode te rekken is volgens mij nog steeds niet legaal.[/quote:b68f80ed3a]
  Dat weet ik niet, als het voor onderwijs doeleinde is, en je heb de cd officieel bij de boeken gehad.
  Waarom niet, het is maar weer voor 120 dagen en in die tussentijd heb hij de cursus mischien af, en hoef hij die trucjes niet meer uit te halen.
 • Serienummer wijzigen is natuurlijk alleen maat legaal als je dat serienummer ook inderdaad in bezit hebt. En dan zou je ook de volledige versie kunnen installeren.
  Opnieuw installeren om de 120 dagen period opnieuw in te laten gaan is wel zeker toegestaan, al doe je het elke dag. Daarvoor is het immers voor onderwijs-doeleinden.
 • [quote:2a7859d502="De huismeester"]Dat weet ik niet, als het voor onderwijs doeleinde is, en je heb de cd officieel bij de boeken gehad.[/quote:2a7859d502]
  Dan nog. De licentie die daarbij hoort luidt vast niet: "Als u na het verstijken van de demo periode (120 dagen) nog door wil werken, dan mag u het serienummer dusdanig veranderen dat de demo-periode verlengt word."

  Volgens mij moet je demo's na het verstijken van de demo-periode officiëel verwijderen. Dat je 'm daarna weer mag installeren is m.i. weer iets anders…
 • Serienummer wijzigen is natuurlijk alleen maat legaal als je dat serienummer ook inderdaad in bezit hebt. En dan zou je ook de volledige versie kunnen installeren.
  Opnieuw installeren om de 120 dagen period opnieuw in te laten gaan is wel zeker toegestaan, al doe je het elke dag. Daarvoor is het immers voor onderwijs-doeleinden.
 • op slot dus maar…

  t.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.