Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Foutmeldingen met XP

collin
3 antwoorden
 • Wie kan mij helpen met het volgende probleem.
  Ik hen Windows XP Professional en telkens wanneer ik de computer aanzet krijg ik de volgende foutmelding: bcc code:1000008e bcp1: c000005 bcp2: F85789a3 bcp3: ba50cb70 bcp4: 00000000 osver: 5_1_2600 sp: 0_0 product 256_1.

  Een ander probleem is dat XP spontaan opnieuw opstart.

  Alvast bedankt voor de reactie
 • http://www.hardware-one.com/forum
  ead_msg.php?tid=6043&forumid=qa

  kijk hier maar eens :)
 • Ik weet niet dat het volgende u zal verder helpen?indien het nog niet opgelost is:
  als u een programma installeert,betekent dat soms dat bepaalde componenten automatisch opgestart moeten worden wanneer de computer opnieuw wordt aangezet. Op oudere versies van windows hadden we voor dit doel de map opstarten,waarin u het programma neer kon zetten zodat het automatisch gestart werd. Bij recentere versies van windows wordt in het register geregeld dat bepaalde programma's automatisch gestart moeten worden. Om het helemaal complex te maken maakt windows xp daarnaast ook nog eens onderscheid tussen programma's en services die op een andere plaats beheerd moeten worden. We zullen nu bespreken wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat bepaalde componenten niet langer automatisch worden gestart.
  1) Selecteer start >>uitvoeren en typ hier MSconfig. Hiermee wordt het speciale configuratieprogramma van microsoft gestart. Met dit programma kunt u heel nauwkeurig opgeven wat er precies moet gebeuren als uw computer opnieuw opstart. U kunt direct werken in sommige redelijk complexe configuratiebestanden die tijdens het opstarten worden uitgelezen,zover zullen we hier echter niet gaan.
  2) Klik op opstarten. Er verschijnt nu een venster waarin alle programma's staan die automatisch geactiveerd moeten worden bij het starten van de computer.
  3) zoek nu de programma's waarvan u wilt dat ze niet langer automatisch gestart worden en haal het vinkje voor de naam van het betreffende programma weg. U hebt nu een aanpassing in het register gedaan zodat het programma niet langer automatisch gestart zal worden op het moment dat u uw computer opnieuw opstart.
  Naast de programma's die automatisch worden gestart,zijn er ook nog services die automatisch beginnen. Zie deze services maar als achtergrondprogrammaatjes die ervoor zorgen dat bepaalde noodzakelijke taken automatisch op de achtergrond worden uitgevoerd.Ook voor deze services kunt u zelf aangeven of u al dan niet wilt of hij moet worden gestart. U moet hier echter heel voorzichtig mee zijn,want als u een essentiële service stillegt,kan het voorkomen dat uw computer het niet meer goed doet.Ik raad u dan ook aan maar liever van deze services af te blijven. Als u toch zelf wilt bepalen wat er wel en wat niet automatisch gestart wordt,kan dat ook vanuit MSconfig.;u kiest nu alleen voor het tabblad services.
  :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.