Vraag & Antwoord

OS Windows

Printen vanaf website lukt niet

6 antwoorden
  • Heb bij m'n buurman SP1 voor Windows XP Home geïnstalleerd, plus alle nog daarna door Microsoft aanbevolen patches. Nu zijn er twee problemen (maar misschien waren die er ook al eerder, dat weet ik niet): 1. printen vanuit Word of Wordpad, en ook van een e-mail tekst gaat prima, maar een afdruk vanuit een webpagina lukt niet. Zelfs een Afdrukvoorbeeld is niet mogelijk. In beide gevallen verschijnt de melding: Script error; regel 94, Teken 1; "Toegang geweigerd"; Code 0; URL: res://C:\WINDOWS\System32\shdoclc.dll/preview.dlg 2. Dubbelklikken op een e-mailadres in een Website geeft als foutmelding dat de e-mail client niet als standaard geïnstalleerd is. Maar als ik kijk bij Extra - Opties - Algemeen, dan staat daar: "Dit is de standaard e-mail client" Dus: wat is er mis, en hoe los ik het op??? B.v.b. dank namens de buurman :lol:
  • http://www.generation.net/~hleboeuf/shdoclc.htm http://www.mvps.org/inetexplorer/answers3.htm#preview_dlg Of: [url=http://groups.google.com/groups?q=shdoclc.dll/preview.dlg&hl=nl&lr=&ie=UTF-8&selm=dc0b1654.0203050225.34375e0d%40posting.google.com&rnum=1]hier[/url].
  • [quote:2a8075ae1e="Ben Jonson"]http://www.generation.net/~hleboeuf/shdoclc.htm http://www.mvps.org/inetexplorer/answers3.htm#preview_dlg Of: [url=http://groups.google.com/groups?q=shdoclc.dll/preview.dlg&hl=nl&lr=&ie=UTF-8&selm=dc0b1654.0203050225.34375e0d%40posting.google.com&rnum=1]hier[/url].[/quote:2a8075ae1e] Bedankt Ben, maar helaas zijn al deze oplossingen slechts bruikbaar voor Win 98 of ME, maar niet voor Win XP :cry:
  • Druk op het licht blauwe woordje [b:18cea46eee]hier[/b:18cea46eee] van Ben (dat is nl. een link), daar staat het goede antwoord.
  • Sorry André, Maar ook díe verwijzing is (voor zover ik heb kunnen nagaan) NIET VOOR WINDOWS XP bedoeld/bruikbaar! (Zie bijvoorbeeld de daar genoemde KB artikelen: allemaal voor Win95, 98 of ME) En zéker een aantal register-operaties durf ik niet uit te voeren zonder de zekerheid dat ze voor XP Home gelden. Dus... graag nog andere suggesties! Ook wacht ik nog op een fix voor het e-mail probleem (zie oorspronkelijk bericht). Wie kan me daarmee helpen? Veel dank bij voorbaat, Dick
  • http://www.dougknox.com/xp/scripts_desc/oe_client.htm Die link is voor je e-mail programma, en betreffende die laatste link van ben die is voor ie 6, dus ook voor win xp.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.