Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Geheugendump tijdens branden

None
6 antwoorden
 • Als ik een cd wil branden met Nero 5 (laatste versie) met een externe FireWire brander (Nero zegt Lite-On 48x12x48, snelheid klopt wel alleen het is een LaCie, misschien zit er een Lite-On in???) komt er een geheugendump na het inlezen van de cd. De brander begint net met schrijven. Windows XP geeft een donkerblauw scherm met de melding dat er een geheugendump heeft plaats gevonden. Een stukje er uit is

  [b:3be4d5ba0d]KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR[/b:3be4d5ba0d]
  en
  [b:3be4d5ba0d]stop:0x0000007A (0xC03E6660, 0xC000000E, 0xF9998558, 0x09547869)
  ATIPI.SYS - ADDRESS F9998558
  BASE AT F998C000, DATA STAMP 3D6DDB04[/b:3be4d5ba0d]

  Weet iemand of Nero wat fout doet of is het toch wat anders???

  Timo
  [/color:3be4d5ba0d]
 • http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/ddtools/hh/ddtools/bccodes_2vjb.asp
 • :oops: Ik snap niet wat er op die site gezegt word. :oops::oops::oops:. In gewone mensentaal, wat staat er dan??? En wat kan je er tegen doen???

  Alvast bedankt
  Timo[/color:34f310133b]
 • je hoeft het ook niet te snappen, maar als je engels kan, en je leest de tekst die onder Resolving the Problem staat, (misschien met een woordenboek), moet je er toch wel uit kunnen komen.
  (tip: gebruik babylon)
 • Toevallig Windows 2000 ?

  Het is vermoedelijk een fout in NERO.

  Pagelock en stamp fouten kunnen komen door corrupt geheugen(beheer) of een bug in de ATIPI.SYS driver (vroeger .VXD nu .SYS).

  Ik zou even alle software updaten en het geheugen controleren op fouten. Ook zou ik zoveel mogelijk achtergrondprogramma's uitschakelen tijdens het branden. Alhoewel er "kernel" staat vermoed ik niet dat het met Windows te maken heeft.

  Van datacorruptie is IIG sprake. Alleen nog uitzoeken; waar…
 • goed bedoeld , maar vage antwoorden en ik kan mij voorstellen dat de vrager daar niet mee verder komt. De melding van geheugen tekort of bufferunderrun is een lastig probleem met branden waar ik zelf ook nog steeds niet uitkom. Ik denk zeker niet dat het een fout in Nero is , maar eerder een conflict tussen progjes. Zelfs als je alle achtergrond progjes uitschakeld blijft - bij mij althans - het probleem bestaan. Foutherstel en defragmenteren helpt niet.
  Het antwoord van Jules zou misschien iets gebruikervriendelijk vertaald kunnen worden , mogelijk via Babylon en hemzelf??

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.