Vraag & Antwoord

OS Windows

Virus Filteren

Anoniem
Leo S
4 antwoorden
 • Kan iemand mij helpen. Ik heb een probleem met het filteren van Outlook. Ik heb de afzenders al geblokkeerd, maar ik ontvang toch nog elke dag mailtjes met virussen erin. Ik zit hier in een netwerk met een Exchange server. Weet iemand hoe ik alle virussen kan filteren die binnen komen. Moet ik dan een filter in de Exchange server gooien? of kan het ook op een andere manier, door bijvoorbeeld een filter op mijn werkplek te zetten. Kan iemand misschien met een uitgebreide uitleg of antwoord komen, dat zou mij heel erg helpen.

  Vriendelijke groeten
  Kevin
 • Er zijn speciale virusscanners voor Microsoft Exchange. Deze scannen alle mail zodra deze afgeleverd wordt in een mailbox op de server.

  Ikzelf heb de beste ervaringen met Symantec, maar er zijn meer fabrikanten. Symantec Antivirus for Exchange is onderdeel van een totaalpakket anti-virusoplossingen. In dit pakket zit uiteraard ook gewoon de file-systemprotection. Deze is uitgesplitst in een server- en een clientinstallatie. Op de server worden de updates gedownload en rechten voor de clients gezet en op de werkstations worden deze automatisch overgenomen van de server, daar heb je verder geen omkijken naar.

  Kijk maar even op de website van Symantec en zoek maar wat informatie op over Symantec Antivirus Corporate edition.
 • oke hier heb ik heel veel aan, ik ga nu even op de site kijken, als ik vragen heb kan ik je die dan altijd stellen???

  Groeten Kevin
 • tuurlijk, daar is een forum voor :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.