Vraag & Antwoord

OS Windows

Bijlagen in email onmiddelijk afprinten.

6 antwoorden
  • Stel ik krijg een mail waarin 20 word documenten zitten. Deze moeten sowieso afgedrukt worden. Hoe kan ik ze allemaal tegelijk laten afdrukken. Met één beweging.
  • Outlook: Eerste aanklikken, shift ingedrukt houden en laatste bijlage aanklikken (als het goed is zijn ze dan allemaal geselecteerd) rechtsklik > Afdrukken In Outlook Express moet je dat een voor een doen. Succes
  • [quote:da5ebb2f6c="Yoyo"]Outlook: Eerste aanklikken, shift ingedrukt houden en laatste bijlage aanklikken (als het goed is zijn ze dan allemaal geselecteerd) rechtsklik > Afdrukken In Outlook Express moet je dat een voor een doen. Succes[/quote:da5ebb2f6c] Is dit voor Exchange op dezelfde methode?
  • Ken ik niet, geen idee. Iemand anders misschien??
  • [quote:3a3e21663f="olivier"][quote:3a3e21663f="Yoyo"]Outlook: Eerste aanklikken, shift ingedrukt houden en laatste bijlage aanklikken (als het goed is zijn ze dan allemaal geselecteerd) rechtsklik > Afdrukken In Outlook Express moet je dat een voor een doen. Succes[/quote:3a3e21663f] Is dit voor Exchange op dezelfde methode?[/quote:3a3e21663f]Exchange is een mail-server en heeft een client nodig om de e-mail te lezen, meestal doe je dit met Outlook of Outlook Express. Exchange als mail client gebruiken is erg omslachtig.
  • [quote:32fa9858e1="ODF"][quote:32fa9858e1="olivier"][quote:32fa9858e1="Yoyo"]Outlook: Eerste aanklikken, shift ingedrukt houden en laatste bijlage aanklikken (als het goed is zijn ze dan allemaal geselecteerd) rechtsklik > Afdrukken In Outlook Express moet je dat een voor een doen. Succes[/quote:32fa9858e1] Is dit voor Exchange op dezelfde methode?[/quote:32fa9858e1]Exchange is een mail-server en heeft een client nodig om de e-mail te lezen, meestal doe je dit met Outlook of Outlook Express. Exchange als mail client gebruiken is erg omslachtig.[/quote:32fa9858e1] Ik bedoel natuurlijk de exchange-client. Niet de exchange server.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.