Vraag & Antwoord

OS Windows

foumeldingen dll bestanden

4 antwoorden
  • tijdens het opstarten van Unreal2, krijg ik de volgende meldingen dat dll bestanden niet gevonden zijn en daarom het spel niet opstart, ik heb ze allemaal gedownload en in de map Unreal en in de map Windows/system 32 gezet maar nog is het spel niet op te starten, wie weet wat voor bestanden dit zijn en heeft alleen dit spel ze nodig? hieronder de meldingen: core.dll msvcr70.dll Window.dll zlib.svf uiteindelijk blijft alles steken met deze melding: "Kan entrypoint van procedure ??0gzifstream@@QAE@PBDH@Z niet vindenin DLL-bestand zlib.dll" ook dit bestandje gewondload en in de mao zlib.dll gezet maar toch blijft bovenstaande melding komen!
  • De meeste DLL-bestanden moeten in de directory Windows of Windows/system staan en niet in Windows/system32.
  • helaas ook de dll bestanden naar Windows/system verplaatsen heeft niet geholpen, ik krijg nog steeds de melding:" Kan entrypoint van procedure ??0gzifstream@@QAE@PBDH@Z niet vindenin DLL-bestand zlib.dll" iemand nog een andere oplossing?
  • herinstalleren. Als het dan nog niet werkt, het spel eens proberen bij een kennis, het kan zijn dat je files corrupt zijn door bv beschadigingen aan cd (of slechte kopie van origineel :wink: ).

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.