Vraag & Antwoord

OS Windows

In- en uitschakelen van services in xp

4 antwoorden
  • In het nummer van februari staat een artikel over de stille kracht van XP. Er wordt daar onder andere beschreven dat het mogelijk is om de prestaties van de computer te verbeteren dmv het uitschakelen van services die wel worden geladen, maar niet nodig zijn. Ik heb volgens beschrijving de service COM-service voor IMAPI uitgeschakeld om zodoende Nero sneller te laten werken. Nadat ik dit heb gedaan kan ik niet meer branden. Op het moment dat ik wil gaan branden krijg ik de mededeling: Internal Proccesor Error. Vervolgens de service weer geactiveerd, Nero opnieuw geïnstalleerd en zelfs een systeemherstel gedaan, maar niets mocht baten. Heb ik nu een probleem met de services, of is dit nu toevallig ook nog een hardware probleem en moet ik m'n brander na laten kijken?
  • als je nero delete dan moet je ook alles uit het register halen van nero
  • het lijkt me toch dat als je nero helemaal verwijderd, een regclean progje laat draaien, en de services weer aanzet, en dan nero weer installt, het moet werken. anders zou het best een hardware defect kunnen zijn. zet je brander eens in de pc van je buurman en probeer of ie het daar wel doet.
  • [quote:3a3a018c38="plextor"]als je nero delete dan moet je ook alles uit het register halen van nero[/quote:3a3a018c38] Klopt wat Plextor zegt: zoeken op Nero en op Ahead. en alles wat je hiervan vindt in het register verwijder je. Verwijder je schrijver via apparaatbeheer. Vervolgens rebooten en Nero opnieuw installeren.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.