Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Packerd Bell met WinXP sluit niet af

Anoniem
M@rc
2 antwoorden
 • Hallo mensen.

  Ik heb op de Packerd Bell van een vriend van mij, waar eerst Windows Me op stond, Windows XP pro geïnstalleerd. Er is echter een soort van complicatie opgetreden die eerst nog niet voorkwam: De computer sluit niet meer af, maar start direct daarna opnieuw op….

  Heeft iemand wel eens een vergelijkbaar probleem gehad? Valt er iets aan te doen????????

  thanks…

  Jasper
 • Veel gebruikers klagen over het probleem waarbij xp opnieuw opstart,terwijl er toch duidelijk is gekozen voor het afsluiten van het systeem! Dit probleem kan worden veroorzaakt door een fout tijdens het afsluiten en de instelling dat het systeem in een dergelijk geval direct opnieuw moete worden gestart. Daar schieten we niets mee op. Het is daarom ook verstandig om de voorziening automatisch herstarten uit te schakelen Doe dat als volgt: Klik op start/configuratiescherm en dubbelklik op het pictogram systeem. Kies voor het tabblad geavanceerd en klik op de knop instellingen in het groepsvak opstart-en herinstellingen. In het groepsvak systeemfouten haalt u het vinkje weg bij de optie de computer automatisch opnieuw opstarten. Klik tweemaal op ok. Mocht er bij het afsluiten telkens een probleem optreden,dan ziet u het nu eindelijk en kunt u passende maatregelen treffen.
  :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.