Vraag & Antwoord

OS Windows

Configuratiescherm, software

5 antwoorden
  • ik heb in mijn software-lijst een aantal progjes staan waarvan ik de betekenis niet weet. misschien kunnen jullie me helpen? het betreft: F1 FTremove New.net.domains 4.80
  • Download Spybots en draai dat programma eens. Waarschijnlijk zijn die programma's dan verdwenen. Het lijkt mij spyware. [url]http://security.kolla.de/index.php?lang=en&page=download[/url]
  • Van FTremove (of FT) heb ik nog nooit gehoord, maar van new.net domains wel. Als je bijv. een hotmail/msn-account hebt, of MSN Messenger, (allemaal Microsoft-services dus) o.i.d. installeert het ook dit 'programma'. Ik weet niet of je het daadwerkelijk nodig hebt, maar je kunt het gerust verwijderen. Het kan hooguit opnieuw worden geinstalleerd als je weer een van deze services gebruikt.
  • anders zet je het uit bij je opstarten, merk je er daarna niets van, dan heb je het niet nodig ook, krijg je problemen kan je ze later altijd weer aanvinken.
  • sorry ik dacht dat het over je opstartlijst ik msconfig ging, maar ik zou ze verwijderen, ga maar na je kent het niet dus heb je het niet zelf geinstaleerd, dus niet nodig, dus verwijderen, logisch toch????

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.