Vraag & Antwoord

OS Windows

Automatisch aanvullen

4 antwoorden
  • weet iemand hier hoe je onder windows XP Home dat irritante Automatisch aanvullen uit kan zetten...want ik heb een tijd terug na de instalatie iets te snel geklikt...en toen aangezet :oops: en ik vind dat dus echt irritant.... alvast bedankt... Buch
  • op F1 drukken, tabblad index, zoeken naar autoaanvullen ??
  • [quote:0c8019fbe9="Passer"]op F1 drukken, tabblad index, zoeken naar autoaanvullen ??[/quote:0c8019fbe9] Dat heb ik natuurijk al gedaan...als het zo simpel was hoefde ik het hier niet te posten....volgens mij staat het daar dus niet in....(tenzij ik verkeerd zoek ofzo...maar ik zag het niet staan)
  • gewoon doen wat passer al zei: Instellingen voor AutoAanvullen aanpassen U kunt de functie AutoAanvullen zodanig configureren dat alleen de gewenste gegevens worden opgeslagen en voorgesteld. U kunt bijvoorbeeld kiezen of AutoAanvullen moet worden gebruikt voor webadressen, formulieren en wachtwoorden of dat u de functie helemaal niet wilt gebruiken. U kunt ook de geschiedenis voor elk van de opties wissen. Klik in het menu Extra van Internet Explorer op Internet-opties. Klik op het tabblad Inhoud. Klik onder Persoonlijke informatie op AutoAanvullen. Schakel de selectievakjes voor de gewenste opties in.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.